Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY BAGIETKĘ
Bagietkę przekrawamy wzdłuż na pół i skrapiamy obie połówki oliwą.
KROK 2: SKŁADAMY I PODAJEMY KANAPKĘ
Na jedną połowę bagietki nakładamy rukolę i wędliny, następnie przykrywamy ją drugą połową i podajemy kanapkę.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pistacjowy sernik baskijski
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciasto marchewkowe
- Sernik pistacjowy
- Sałatka gyros
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Klasyczna sałatka grecka
- Burek ze szpinakiem
- Świąteczne pierniczki
- Łazanki
- Piernik świąteczny
- Uszka z grzybami
- Kutia
- Makówki śląskie
- Ciasto na pierogi
- Zupa grzybowa z makaronem
- Guacamole
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Nuggetsy z kurczaka
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)