Kanapka z wędlinami iberyjskimi

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY BAGIETKĘ

Bagietkę przekrawamy wzdłuż na pół i skrapiamy obie połówki oliwą.

KROK 2: SKŁADAMY I PODAJEMY KANAPKĘ

Na jedną połowę bagietki nakładamy rukolę i wędliny, następnie przykrywamy ją drugą połową i podajemy kanapkę.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!