Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Karol Okrasa zainspirowany kuchnią francuską, stworzył dużo łatwiejszą wersję rillettes. To pyszny dodatek do chrupiącej bagietki.
liczba polubień: 94 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Zobacz, jak w kilka chwil możesz przygotować sos do tortellini z dodatkiem szpinaku i boczku. To pomysł na szybki i pyszny obiad!
liczba polubień: 393 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Spróbuj połączenia kopru włoskiego z kaparami i twarogiem! To doskonały dodatek do makaronu, na ciepło i na zimno!
liczba polubień: 99 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Zobacz, jak za pomocą wiórków kokosowych urozmaicić smak babki czekoladowej. To połączenie na pewno Cię zachwyci!
liczba polubień: 197 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 15 ten przepis jest wegetariański
Niech cały Twój dom wypełni zapach świeżo upieczonych drożdżówek. Z marcepanem i brzoskwiniami smakują doskonale.
liczba polubień: 56 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:15 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Zobacz, jak łatwo przygotować słodką tartę z morelami. To doskonały deser na zakończenie każdego dnia.
liczba polubień: 34 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 16 ten przepis nie jest wegetariański
Spróbuj połączenia gruszki z serem lazur! To doskonały dodatek do chrupiącej bagietki i soczystego kurczaka.
liczba polubień: 134 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Galletes to pyszna alternatywa dla klasycznych naleśników. Możesz codziennie przygotować je z innymi dodatkami.
liczba polubień: 117 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Spróbuj strudla z jabłkami i makiem! Wyjątkowego, korzennego smaku nadaje szczypta cynamonu.
liczba polubień: 85 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 15 ten przepis jest wegetariański
Karol zachwyca pomysłem na szarpaną wieprzowinę. Z mandarynkową marynatą smakuje wyśmienicie!
liczba polubień: 156 poziom trudności: średni czas przygotowania: 6:00 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański
Szynka w glazurze zachwyca lekko słodkim smakiem. Idealnie podczas świątecznego obiadu!
liczba polubień: 161 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Kolejne doskonałe połączenie mięsa i czekolady! Dodatkowo wzbogacone aromatem koziego sera.
liczba polubień: 47 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Przepis Kingi Paruzel na gołąbki – w liściach kapusty włoskiej z kaszą pęczak!
liczba polubień: 236 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Długo pieczona polędwica z dodatkiem sosu pachnącego wanilią i makaronem z brokułami to danie w sam raz na uroczystą kolację.
liczba polubień: 86 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!