Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Krewetki z grilla? Czemu nie! Podane na cienkich plastrach cukinii oczarują wszystkich fanów niebanalnej kuchni.
liczba polubień: 106 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wyobraź sobie, że jesteś w cudownych, malowniczych Alpach. Pomoże Ci w tym smak naszych zrazów według oryginalnego przepisu!
liczba polubień: 224 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Delikatne mięso z pysznymi dodatkami. Potrawa, która doskonale oddaje charakter kuchni niemieckiej.
liczba polubień: 105 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Tym razem będzie bardzo francusko i bardzo fit. Bo taka jest potrawa ratatouille rodem z Nicei oraz jajka cocotte.
liczba polubień: 88 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Połączenie polskich warzyw i esencjonalnego orientalnego sosu. Doskonałe wiosenne danie, które sprawdzi się o każdej porze roku!
liczba polubień: 178 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Rozpływająca się w ustach pyszna ryba w delikatnej panierce, podana ze śmietanowym sosem z zielonych oliwek.
liczba polubień: 27 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański
Ciekawa wariacja na temat znanej na całym świecie przekąski… Tym razem nie ziemniaczanej, a rybnej. Czas na frytki!
liczba polubień: 62 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański
Smażony filet z tołpygi przygotowany w niebanalny, a jednocześnie prosty i szybki sposób – w połączeniu z jajecznicą.
liczba polubień: 27 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański
Pieczony filet z okonia morskiego skropiony cytryną i podany w towarzystwie kremowego sosu śmietanowego z cytrusami.
liczba polubień: 63 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Doskonały pomysł na rybne danie – tuszki z kurka przyprawione ziołami i podane z bagietką oraz sałatą skuszą każdego!
liczba polubień: 19 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Pyszne kawałki gotowanego suma podawane z ciepłym sosem śmietanowym wzbogaconym aromatem chrzanu oraz natką pietruszki.
liczba polubień: 39 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wyszukany pomysł na rybę – filet z dorsza podany z duszoną cykorią oraz aromatycznym pesto na bazie pistacji i parmezanu.
liczba polubień: 60 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Świeże warzywa pokrojone w kostkę i wymieszane z aromatycznym dressingiem na bazie kuminu rzymskiego oraz kolendry.
liczba polubień: 417 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Niebanalne połączenie warzyw, owoców oraz orzechów polanych miodowo-cytrynowym sosem – idealne nie tylko jako dodatek!
liczba polubień: 223 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!