Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
.
liczba polubień: 2 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 1 ten przepis nie jest wegetariański
Karp w nieznanej odsłonie: pieczony w aromatycznym sosie, podawany z wyśmienitą francuską zapiekanką.
liczba polubień: 117 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Jak smakuje połączenie kaczego mięsa, owoców, kapusty, miodu i cynamonu? Doskonale! Przekonaj się!
liczba polubień: 103 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Zawsze jest dobry dzień, by zrobić naleśniki. Szczególnie gdy się ma przepis na przepyszny sos śliwkowy.
liczba polubień: 272 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
liczba polubień: 4 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wariacja na temat śledzika, czyli sałatka z ziemniakami i cykorią. Całość podkreślona smakiem miodowo-jogurtowego sosu.
liczba polubień: 122 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Delikatne, soczyste mięso w słodko-pikantnej marynacie wzbogacone smakiem miodowej, kiszonej kapusty.
liczba polubień: 444 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Strucla na cieście drożdżowym wypełniona słodką masą z maku, orzechów, miodu i rodzynek. Smakowity sposób na makowiec!
liczba polubień: 118 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Przepis na prosty i bardzo smaczny krem z borowików. Najlepsza zupa grzybowa jaką kiedykolwiek jadłeś – odwiedź Kuchnię Lidla i przekonaj się sam!
liczba polubień: 283 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Amerykanie kochają steki. Zrozumiesz dlaczego, przygotowując polędwicę wołową zgodnie z naszym przepisem.
liczba polubień: 231 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Smak w najlepszym stylu – mięso z bażanta w marynacie limonkowej, owinięte w cienkie plastry szynki szwarcwaldzkiej.
liczba polubień: 39 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Pachnąca rozmarynem złocista perliczka, idealnie skomponowana ze smakiem świeżo wyciśniętego soku pomarańczowego.
liczba polubień: 54 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Oryginalny sposób na drób: perliczka w towarzystwie suszonych grzybów, z nutą rozmarynu oraz wytrawnego czerwonego wina.
liczba polubień: 45 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Kruche mięso królika to idealny pomysł na obiad. W połączeniu z białym winem i kremowym sosem smakuje wybornie.
liczba polubień: 123 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański