Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Ciekawa, prosta i pyszna! Odwrócona tarta z kiełbasą to sposób na szybki obiad. Przygotuj ją według przepisu Kingi!
liczba polubień: 20 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Fantastyczny pomysł na wykorzystanie ugotowanych jajek. Pyszne i proste kotlety, które można jeść na obiad z dodatkiem młodych ziemniaczków lub wykładać na kanapki czy dodawać do sałatek.
liczba polubień: 185 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Ten przepis na indyka w stylu włoskim to pomysł na szybki i łatwy obiad, który sprawdzi się zarówno na co dzień, gdy chcesz oszczędzić czas, jak i na wyjątkowe okazje.
liczba polubień: 81 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
W wyglądzie i smaku tego mazurka zakochają się wszyscy, także najmłodsi smakosze! Przygotuj go na Wielkanoc wg przepisu Kingi.
liczba polubień: 59 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Takiej wersji schabu po sztygarsku nie znacie! Delikatny farsz z białej kiełbasy i ciekawy sposób porcjowania nadają świeżości temu regionalnemu daniu. Wypróbujcie przepis Karola!
liczba polubień: 47 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Ta tortilla jest nadziana najlepszymi dodatkami! Sprawdź, jak ich połączenie smakuje po zapieczeniu tej niezwykle prostej kanapki, którą przygotujesz w błyskawicznym tempie!
liczba polubień: 130 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
To niezwykłe połączenie fety i makaronu zaskoczy Cię wyjątkowym smakiem! Tę pastę przygotujesz w bardzo prosty sposób. Idealnie sprawdzi się jako danie na obiad lub kolację!
liczba polubień: 57 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Ciasto filo wypełnione nadzieniem szpinakowym z dodatkiem sera feta, to śródziemnomorski przysmak nazwany burkiem. Przygotuj go według przepisu Kingi.
liczba polubień: 107 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Kruche ciasto wypełnione jogurtem greckim, chałwą, miodem i pistacjami, to smak, który Cię urzeknie. Jesteś miłośnikiem chałwy? Koniecznie wypróbuj to połączenie!
liczba polubień: 66 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Pyszne cynamonowo-kawowe bułeczki to propozycja Kingi na małe co nieco. Cudownie kawowe, delikatne i puszyste. Będziesz do nich wracać wielokrotnie!
liczba polubień: 101 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:20 liczba porcji: 9 ten przepis jest wegetariański
Prosty i szybki przepis Kingi na deser kawowy, wykonany z mocno zaparzonej kawy, lodów pistacjowych i solonego karmelu. Spróbuj tego niesamowitego połączenia!
liczba polubień: 44 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański
Spanakopita to przysmak w prawdziwie greckim stylu. Dzięki plastyczności ciasta filo przygotujesz go z ogromną przyjemnością. Jego kruchość i delikatność farszu z pewnością przypadną Ci do gustu!
liczba polubień: 165 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Sycąca i lekka jednocześnie! Zupa cytrynowa z kurczakiem i makaronem kritharaki jest tak pyszna, że ma szansę zdobyć stałe miejsce w Twoim menu. Wypróbuj przepis Karola!
liczba polubień: 88 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Ciasto marchewkowe z polewą z serka śmietankowego to deser, który przypadnie do gustu małym i dużym miłośnikom słodkości
liczba polubień: 64 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!