Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Wystarczą dwa dorodne bakłażany i trochę mięsa, by na Twój stół wpłynęły pyszne, faszerowane łódeczki.
liczba polubień: 620 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Kurczak w delikatnym, ale wyrazistym sosie. Tak proste i szybkie danie to świetny pomysł na wyśmienity obiad.
liczba polubień: 1427 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Owoce morza i warzywa to smaczne, zdrowe połączenie - wypróbuj je, przygotowując lekką sałatkę z krewetkami.
liczba polubień: 199 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Łosoś zasługuje na szlachetną, ale wyrazistą oprawę. Podaj go z pomidorami, cukinią i aromatycznymi przyprawami.
liczba polubień: 203 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pikantna, treściwa przekąska prosto z południa. Sprawdzi się podczas niejednego spotkania, a jej smak doceni każdy gość.
liczba polubień: 216 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Świeży kurczak to baza do wielu posiłków. Przygotujmy go w pachnącej marynacie z dodatkiem marchewek, ziemniaków i selera.
liczba polubień: 105 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pieczone kawałki kurczaka polane sosem z pomarańczy i przypraw korzennych, a do tego podsmażone kurki. Przepyszne!
liczba polubień: 133 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Niech smak Grecji zawita na Twoim stole - wypróbuj przepis na tradycyjne souvlaki podawane z sosem tzatziki.
liczba polubień: 305 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Sposób na kurczaka po baskijsku, którego oprawę tworzy delikatny ryż, papryki, pomidory oraz aromatyczne przyprawy.
liczba polubień: 464 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Dorada to pyszna ryba, która zasługuje na odpowiednią marynatę przed grillowaniem. Możesz też jej użyć do innych ryb...
liczba polubień: 54 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Niebanalna propozycja grillowa w egzotycznym stylu – szaszłyki z krewetek i ananasa w pysznej aromatycznej marynacie.
liczba polubień: 85 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Smażona na maśle dorada smakuje wyśmienicie w towarzystwie soku z cytryny i delikatnego, kremowego sosu na bazie wina.
liczba polubień: 70 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Istotnym składnikiem tej potrawy jest francuski ser deserowy pont l’eveque, nadający całości niepowtarzalny smak.
liczba polubień: 148 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Każdy kraj ma swoje pulpeciki, Amerykanie także. Oczywiście nie mogło w nich zabraknąć masła orzechowego...
liczba polubień: 262 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:05 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!