Kurek w ziołach
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Gałązki tymianku ocieramy w dłoniach, by oddzielić listki od gałązek. Listki rozmarynu drobno siekamy. 

Rybę myjemy, osuszamy, skrapiamy sokiem wyciśniętym  z cytryny, nacieramy ziołami i pozostawiamy w lodówce (pod przykryciem) co najmniej na 30 minut. Smażymy na rozgrzanej oliwie z obu stron.

Podajemy z bagietką i zieloną sałatą.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (2)

Avatar
  • Gość Gość
    3308 dni temu
    Witam. Czy upieczona w ten sposób w piekarniku ( bez tłuszczu ) będzie równie smaczna ?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    3305 dni temu
    Z pewnością będzie smaczna, daj znać, czy Tobie smakowała!

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!