
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Gałązki tymianku ocieramy w dłoniach, by oddzielić listki od gałązek. Listki rozmarynu drobno siekamy.
Rybę myjemy, osuszamy, skrapiamy sokiem wyciśniętym z cytryny, nacieramy ziołami i pozostawiamy w lodówce (pod przykryciem) co najmniej na 30 minut. Smażymy na rozgrzanej oliwie z obu stron.
Podajemy z bagietką i zieloną sałatą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ryba z piekarnika
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Makowiec japoński
- Domek z piernika
- Mini burgery
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Sernik pistacjowy
- Jajka na miękko
- Śledzie po kaszubsku
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Pistacjowy sernik baskijski
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Burek ze szpinakiem
- Ryba po japońsku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ciasto na pierogi
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
3619 dni temu
Witam. Czy upieczona w ten sposób w piekarniku ( bez tłuszczu ) będzie równie smaczna ?
Odpowiedz
3617 dni temu
Z pewnością będzie smaczna, daj znać, czy Tobie smakowała!