
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Umytą rybę kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy na małym ogniu w bulionie mniej więcej około 15 minut. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy chrzan, dolewamy śmietankę. Mieszamy do zgęstnienia. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Kawałki ugotowanej ryby układamy na talerzu, polewamy ciepłym sosem.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Risotto z kurczakiem
- Marynata do kurczaka
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Spaghetti carbonara
- Corn dog
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (5)
3093 dni temu
Z czym podawać? Z ryżem pasuje?
odpowiedz
3091 dni temu
Oczywiście, do tego dania pasuje zarówno ryż, kasza jak i ziemniaki :)
3466 dni temu
no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach
odpowiedz
3575 dni temu
dodajemy połowę natki, jakiej?
odpowiedz
3466 dni temu
no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach