Sum w śmietanie

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Umytą rybę kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy na małym ogniu w bulionie mniej więcej około 15 minut. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy chrzan, dolewamy śmietankę. Mieszamy do zgęstnienia. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Kawałki ugotowanej ryby układamy na talerzu, polewamy ciepłym sosem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (5)

Dodaj swój komentarz
Avatar
  • linka linka
    3093 dni temu
    Z czym podawać? Z ryżem pasuje?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    3091 dni temu
    Oczywiście, do tego dania pasuje zarówno ryż, kasza jak i ziemniaki :)
  • Gość Gość
    3466 dni temu
    no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach

    odpowiedz

  • Gość Gość
    3575 dni temu
    dodajemy połowę natki, jakiej?

    odpowiedz

  • Gość Gość
    3466 dni temu
    no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!