
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Umytą rybę kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy na małym ogniu w bulionie mniej więcej około 15 minut. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy chrzan, dolewamy śmietankę. Mieszamy do zgęstnienia. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Kawałki ugotowanej ryby układamy na talerzu, polewamy ciepłym sosem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pistacjowy sernik baskijski
- Krokiety z mięsem
- Jajka na miękko
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sernik pistacjowy
- Śledź w oleju
- Ryba po japońsku
- Łazanki
- Uszka z grzybami
- Makowiec japoński
- Nuggetsy z kurczaka
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto na pierogi
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Przekąski sylwestrowe
- Klasyczna sałatka grecka
- Domek z piernika
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Boczek pieczony
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (5)
3182 dni temu
Z czym podawać? Z ryżem pasuje?
Odpowiedz
3181 dni temu
Oczywiście, do tego dania pasuje zarówno ryż, kasza jak i ziemniaki :)
3555 dni temu
no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach
Odpowiedz
3664 dni temu
dodajemy połowę natki, jakiej?
Odpowiedz
3555 dni temu
no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach