Sum w śmietanie
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Umytą rybę kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy na małym ogniu w bulionie mniej więcej około 15 minut. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy chrzan, dolewamy śmietankę. Mieszamy do zgęstnienia. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem. Dodajemy połowę natki. Kawałki ugotowanej ryby układamy na talerzu, polewamy ciepłym sosem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (5)

Avatar
  • linka linka
    447 dni temu
    Z czym podawać? Z ryżem pasuje?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    446 dni temu
    Oczywiście, do tego dania pasuje zarówno ryż, kasza jak i ziemniaki :)
  • Gość Gość
    820 dni temu
    no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach

    odpowiedz

  • Gość Gość
    929 dni temu
    dodajemy połowę natki, jakiej?

    odpowiedz

  • Gość Gość
    820 dni temu
    no wiadomo że z pietruszki - jest w składnikach

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram