
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Śledzie myjemy, suszymy. Ząbki czosnku bardzo drobno siekamy, rozcieramy w miseczce z dodatkiem soli, a następnie łączymy z posiekaną papryczką chili i pozostałymi składnikami marynaty. Mieszamy. W tak przygotowanej marynacie umieszczamy śledzie. Marynujemy minimum 1 godzinę. Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem, układamy na niej śledzie. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C przez 10-15 minut. Podajemy z ciemnym pieczywem i misą sałaty.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Przepis na pulpety w sosie pieczarkowym
- Marynata do karkówki
- Tarta z kurkami
- Tort lodowy
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Zupa krem z cukinii z grzankami
- Musaka grecka
- Mac and cheese na dwa sposoby
- Chaczapuri z serem i sosem adżika
- Cannelloni z mięsem mielonym - przepis
- Ramen
- Risotto z kurkami — przepis nie tylko na lato
- Kurczak po tajsku
- Ravioli ze szpinakiem — przepis, który pokochasz
- Ravioli z grzybami – przepis na włoski przysmak
- Pizza neapolitańska – przepis na klasyczną neapolitanę
- Risotto z cukinią
- Pulpety w sosie własnym
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pieczone bataty z piekarnika
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)