
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Rybę myjemy, suszymy, kroimy w wąskie kawałki. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy na bok na 30 minut. Smażymy w głębokim oleju na jasnobrązowy kolor. Zlewamy tłuszcz z patelni. Jeszcze gorącą rybę zalewamy wymieszanymi jajami. Podajemy z natką pietruszki i pomidorkami koktajlowymi.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Nuggetsy z kurczaka
- Ryba po japońsku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Sernik pistacjowy
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Guacamole
- Śledź w oleju
- Pistacjowy sernik baskijski
- Przekąski sylwestrowe
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Sałatka gyros
- Jajka na miękko
- Pierniki
- Uszka z grzybami
- Świąteczne pierniczki
- Domek z piernika
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)