Tołpyga w jajecznicy

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Rybę myjemy, suszymy, kroimy w wąskie kawałki. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy na bok na 30 minut. Smażymy w głębokim oleju na jasnobrązowy kolor. Zlewamy tłuszcz z patelni. Jeszcze gorącą rybę zalewamy wymieszanymi jajami. Podajemy z natką pietruszki i pomidorkami koktajlowymi.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Jesiotr w sosie oliwkowym

Rozpływająca się w ustach pyszna ryba w delikatnej panierce, podana ze śmietanowym sosem z zielonych oliwek.

Jesiotr w sosie oliwkowym

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Okoń morski w sosie cytrusowym

Pieczony filet z okonia morskiego skropiony cytryną i podany w towarzystwie kremowego sosu śmietanowego z cytrusami.

Okoń morski w sosie cytrusowym

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Kurek w ziołach

Doskonały pomysł na rybne danie – tuszki z kurka przyprawione ziołami i podane z bagietką oraz sałatą skuszą każdego!

Kurek w ziołach

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Sum w śmietanie

Pyszne kawałki gotowanego suma podawane z ciepłym sosem śmietanowym wzbogaconym aromatem chrzanu oraz natką pietruszki.

Sum w śmietanie

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!