Jesiotr w sosie oliwkowym

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Rybę myjemy, osuszamy, oprószamy solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny. Na patelnię wrzucamy posiekaną cebulę i czosnek, podsmażamy do zeszklenia. Dodajemy bulion, chwilę gotujemy, dodajemy koncentrat, posiekane oliwki i śmietanę. Miksujemy. Rybę obtaczamy w mące, smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Polewamy sosem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Śledź świeży pieczony

Śledź w nowej odsłonie – marynowany w ziołach, a następnie upieczony i podany z ciemnym pieczywem oraz świeżą sałatą.

Śledź świeży pieczony

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Kurek w ziołach

Doskonały pomysł na rybne danie – tuszki z kurka przyprawione ziołami i podane z bagietką oraz sałatą skuszą każdego!

Kurek w ziołach

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Tołpyga w jajecznicy

Smażony filet z tołpygi przygotowany w niebanalny, a jednocześnie prosty i szybki sposób – w połączeniu z jajecznicą.

Tołpyga w jajecznicy

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Amur – przepis na pikantne frytki rybne

Ciekawa wariacja na temat znanej na całym świecie przekąski… Tym razem nie ziemniaczanej, a rybnej. Czas na frytki!

Amur – przepis na pikantne frytki rybne

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!