
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Rybę myjemy, osuszamy, oprószamy solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny. Na patelnię wrzucamy posiekaną cebulę i czosnek, podsmażamy do zeszklenia. Dodajemy bulion, chwilę gotujemy, dodajemy koncentrat, posiekane oliwki i śmietanę. Miksujemy. Rybę obtaczamy w mące, smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Polewamy sosem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Boczek pieczony
- Krokiety z mięsem
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Mini burgery
- Nuggetsy z kurczaka
- Guacamole
- Domek z piernika
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Śledzie po kaszubsku
- Ryba po japońsku
- Pierniki
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Spaghetti carbonara
- Świąteczne pierniczki
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)