Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Sos barbecue to doskonały dodatek do dań z grilla, mięs i kanapek. Przygotuj go w wersji domowej, wykorzystując sekretny składnik i przepis Karola Okrasy!
liczba polubień: 122 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Świetna alternatywa dla klasycznego pasztetu, czyli wegański pasztet z nasion słonecznika zasmakuje każdemu przy wielkanocnym stole. Odkryj ten smak na święta, by wracać do niego na co dzień!
liczba polubień: 211 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 14 ten przepis jest wegetariański
Pierś kaczki z chrupiącą skórką, miodowa glazura i czerwona kapusta jako dodatek – taki obiad to klasyka – zasmakuje wszystkim. Spróbuj koniecznie!
liczba polubień: 132 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Jak polubić brukselkę? Wykorzystaj ją, by podać niecodzienne i ciekawe danie! Karmelizowana brukselka z przepisu Karola zachwyci Cię wyglądem i smakiem!
liczba polubień: 92 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Wspaniałe danie pełne leśnych smaków i pożywnych produktów! Przygotuj pieczone pulpety drobiowe i sprawdź, jak smakują z kremowym, grzybowym sosem!
liczba polubień: 230 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wypróbuj przepis na lekkostrawną sałatkę z pieczonych warzyw, okraszoną sosem tymiankowo-cytrynowym, podaną z kawałkami pokruszonego białego sera.
liczba polubień: 221 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Lekko, smacznie, pełnowartościowo: dzięki klopsikom na parze, pieczonemu kalafiorowi i soliance! Ten prosty jadłospis pomoże seniorom dbać o zbilansowaną dietę każdego dnia!
liczba polubień: 83 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Klasyka polskiej kuchni, czyli gęś faszerowana jabłkami w miodzie i świeżych ziołach! Upiecz ją i podaj na wyjątkową okazję z czerwoną kapustą o wyjątkowym smaku!
liczba polubień: 55 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 4:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Zachowaj smak kurek na cały rok! Przygotuj przetwory w zalewie octowej na dwa sposoby! Wypróbuj przepis Kingi!
liczba polubień: 21 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 ten przepis jest wegetariański
Wykorzystaj pełnoziarnisty makaron, by przygotować spaghetti z sosem pomidorowym i klopsikami z indyka – z mniejszą ilością soli!
liczba polubień: 328 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 1 ten przepis nie jest wegetariański
Ratatouille z sosem cytrynowo-pomidorowym to świetny pomysł na warzywne, sycące i orzeźwiające danie! Wypróbuj przepis Karola!
liczba polubień: 589 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Owoce morza, warzywa, kurczak i szafran – oto składniki paelli w stylu hiszpańskim, którą przygotujesz według przepisu Karola! Podaj bliskim obiad pełen słońca i południowych smaków!
liczba polubień: 129 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Bób w wersji kremu, to smakowita propozycja Kingi Paruzel. Wypróbuj już dziś!
liczba polubień: 126 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Podsmażone warzywa w masie jajecznej, to sposób na prostą zapiekankę, która z pewnością zasmakuje całej rodzinie!
liczba polubień: 419 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!