Marynata grillowa do mięsa drobiowego
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTOWANIE:

 

KROK 1: SIEKAMY ZIOŁA

Tymianek i oregano myjemy i osuszamy. Obrywamy listki z gałązek i siekamy.

 

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY CZOSNEK I CYTRYNĘ

Czosnek drobno siekamy. Z połówki cytryny ścieramy skórkę i wyciskamy sok.

 

KROK 3: ŁĄCZYMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI MARYNATY

Wszystkie składniki marynaty mieszamy ze sobą i doprawiamy pieprzem.

 

PROPOZYCJA PODANIA:

Mięso obtaczamy w marynacie, przykrywamy i odstawiamy do schłodzenia co najmniej na 3 godziny.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!