Dania wegetariańskie - przepisy i pomysły (str. 9):
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Minitarty ze śliwkami, figami i serem pleśniowym
Połączenie smaków, które zaskakuje i zachwyca! Minitarty ze śliwkami, figami i sekretnym składnikiem – doskonałym serem pleśniowym – to przepis Pawła na wykwintną francuską przekąskę!

Sernikoblondie z owocami
Dzięki przepisowi Pawła dowiemy się, jak połączyć ciasto z białą czekoladą, czyli blondie, z pysznym sernikiem i świeżymi owocami! Upiecz sernikoblondie i przekonaj się, jak smakuje!

Irlandzki chleb sodowy
Tradycyjny irlandzki chleb bez drożdży przygotujesz dzięki prostemu przepisowi Pawła! Wykorzystaj sodę i sekretny składnik, by cieszyć się smakiem domowego pieczywa!

Czekoladowe bajgle z kremem śmietankowym
Słodkie oblicze kuchni inspirowanej Ameryką w najlepszym wydaniu! Przygotuj domowe, czekoladowe bajgle z kremem na bazie serka, korzystając ze sprawdzonego przepisu Pawła.

Domowe croissanty
Klasyka kuchni francuskiej w słodkiej odsłonie – najlepsze croissanty, idealne na śniadanie, przygotujecie dzięki przepisowi Pawła Małeckiego!

Zupa krem z kalafiora z wędzonym twarogiem
Aksamitna, delikatna, z zaskakującym dodatkiem, który nadaje jej wykwintny charakter – zupa krem z kalafiora według przepisu Karola zachwyci każdego. Spróbuj!

Odwrócone ciasto z truskawkami
Idealny wypiek dla małych i dużych wielbicieli owoców, czyli odwrócone ciasto z truskawkami. Przygotujecie je według prostego przepisu Pawła – na przykład na Dzień Dziecka!

Ciasteczka migdałowe z lodami pistacjowymi
Domowe lody pistacjowe z delikatnymi, eleganckimi ciasteczkami z migdałów to idealny pomysł na słodki prezent, który przygotujesz z okazji Dnia Matki!

Chili sin carne z mięsem wegańskim
Klasyka kuchni inspirowanej Meksykiem i Teksasem w wegańskiej odsłonie! Wypróbuj przepis na chili sin carne z wegańskim mięsem i ciesz się smakiem jednej z najpopularniejszych potraw na świecie!

Drożdżówki z karmelizowanym rabarbarem
Domowe drożdżówki to świetny dodatek do kawy lub herbaty. A jeśli dodamy do niech jeszcze karmelizowany rabarbar, to stworzymy połączenie idealne! Upieczcie pyszne drożdżówki razem z Pawłem!

Pęczotto z burakiem i kozim serem
Wykorzystaj pożywną kaszę pęczak do przygotowania pysznego pęczotto z burakami, kozim serem i białym winem!

Puszysty sernik na cieście marchewkowym
Sernikowa masa i korzenny, marchewkowy spód łączą się w jednym cieście dzięki przepisowi Pawła. Upiecz to proste ciasto i podaj je z warstwą aksamitnego, twarogowego kremu.
