Typ dania (str. 110) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Budyń migdałowy z chia
Przygotuj wegański budyń z dodatkiem domowej konfitury porzeczkowej!
Batony z orzechami pekan
Wypróbuj przepis na szybkie i łatwe, domowe batony z orzechami pekan i polewą czekoladową!
Cronuty
Połączenie croissanta i donuta, czyli cronut! Paweł pokaże Ci, jak przygotować ten popularny deser.
Kotlet schabowy w migdałowej panierce
Spróbuj kotleta schabowego w nowoczesnej wersji według Darii! Doskonale smakuje z purée z rukoli.
Jak przygotować sos holenderski?
Doskonały dodatek do ryb i warzyw – czyli sos holenderski według DG!
Zupa z awokado z migdałami
Spróbuj kremowej zupy na bazie warzyw z awokado i mlekiem migdałowym!
Dip z czosnku niedźwiedziego z rzodkiewką
Dip z czosnkiem niedźwiedzim to doskonały dodatek do warzyw, a także mięs – sprawdzi się podczas każdego grillowania!
Kaszotto z kaszy jaglanej z zielonymi szparagami
Przygotuj delikatne kaszotto z chrupiącymi szparagami, czosnkiem niedźwiedzim i kozim serem!
Ragoût z jajek z warzywami
Spróbuj wyjątkowego połączenia warzyw i jajka w delikatnym sosie beszamelowym!
Zielone warzywa smażone z tofu
Masz mało czasu na przygotowanie obiadu? Postaw na smażone warzywa w stylu azjatyckim z tofu!
Jajka faszerowane suszonymi pomidorami i oliwkami
Spróbuj jajek z farszem w nieco innym wydaniu – z oliwkami, suszonymi pomidorami i orzeszkami pinii z listkiem bazylii.