Typ dania (str. 74) - przepisy i pomysły
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Kokosowe placuszki z wegańskim jogurtem
Na słodkie śniadanie lub podwieczorek – ekspresowe placuszki kokosowe według przepisu Pawła polecają się zawsze wtedy, gdy chcesz przygotować coś apetycznego, oszczędzając czas!
Domowy sos barbecue
Sos barbecue to doskonały dodatek do dań z grilla, mięs i kanapek. Przygotuj go w wersji domowej, wykorzystując sekretny składnik i przepis Karola Okrasy!
Pieczona owsianka na 3 sposoby
Czy śniadanie może przypominać deser? Z przepisem Kingi przygotujesz 3 pożywne owsianki, które smakują jak najlepsze ciasta. Spróbuj!
Magdalenki na 2 sposoby
Pod jedną nazwą kryją się dwa rodzaje ciasteczek popularnych w dwóch różnych krajach. Wypróbuj przepis na magdalenki w stylu francuskim oraz hiszpańskim i zabierz je ze sobą na piknik!
Pęczotto z burakiem i kozim serem
Wykorzystaj pożywną kaszę pęczak do przygotowania pysznego pęczotto z burakami, kozim serem i białym winem!
Zabajone z owocami
Krem jajeczny, chrupiące ciasteczka i świeże owoce łączą się w prostym i pysznym deserze Pawła! Sprawdź przepis i przygotuj klasyczne zabajone dla siebie i bliskich.
Wegański pasztet z pieczarek
Świetna alternatywa dla klasycznego pasztetu, czyli wegański pasztet z nasion słonecznika zasmakuje każdemu przy wielkanocnym stole. Odkryj ten smak na święta, by wracać do niego na co dzień!
Deser pascha w 10 minut
Uwielbiasz smak paschy, ale brakuje Ci czasu, by przygotować ją na Wielkanoc? Sięgnij po przepis Pawła na ekspresową paschę z bakaliami i orzechami!
Pasta jajeczna z awokado
Świeża, wiosenna, bogata w warzywa i tradycyjna – taka jest pasta kanapkowa, którą przygotujesz według przepisu Karola, nie tylko na wielkanocne śniadanie!
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka faszerowane pieczarkami nie tylko doskonale smakują, ale świetnie prezentują się na wielkanocnym stole. Skorzystaj z przepisu Karola i przygotuj ich tyle, by wystarczyło dla każdego!
Wegański twarożek z ziołami
Niech wielkanocny stół zapełni się roślinnymi potrawami! Przygotuj wegański twarożek według przepisu Kingi i ciesz się jego prawdziwie wiosennym smakiem.
Idealne jajka na Wielkanoc
Na miękko, na półtwardo, na twardo – bez względu na to, jakie jajka lubisz najbardziej, Kinga podpowie Ci, jak je ugotować! Z przepisem na majonez z awokado i naturalne barwniki ta Wielkanoc nabierze kolorów i smaku!