Śniadanie wielkanocne - przepisy i pomysły (str. 3):

Wielkanoc

Śniadania

wróć do Typ dania

Zastosuj

Filtry

Trudność

Czas

Diety specjalne

  • Wegetariańskie
  • Wegańskie

Autor dania

Gotowe
Kategorie Filtry
Lidl

Jajka faszerowane z szynką

Rzeżucha to doskonały dodatek do wiosennych potraw! A z jajkami, szynką i serkiem śmietankowym smakuje wyśmienicie!

Jajka faszerowane z szynką

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Daria Ładocha

Awokado zapiekane z jajkiem

Nowoczesny pomysł na śniadanie! Awokado zapiekane z jajkami podane z grzankami z masłem miętowym.

Awokado zapiekane z jajkiem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański

Kinga Paruzel

Wegański sos tatarski

Spróbuj sosu tatarskiego z wegańskim majonezem z kaszy jaglanej lub aquafaby!

Wegański sos tatarski
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 24 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Jaja faszerowane na dwa sposoby i sos wielkanocny

Faszerowane jaja to pyszna przekąska. Z sosem wielkanocnym smakują znakomicie!

Jaja faszerowane na dwa sposoby i sos wielkanocny

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Jajka po rosyjsku

To idealna przekąska na imprezę lub pyszne śniadanie, którą szybko przygotujesz w swojej kuchni.

Jajka po rosyjsku

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

« 1 2 3 4 »

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!