![Pasta jajeczna Pasta jajeczna](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/ac118a36da75-9f3e296a89b1-1250x700_KW13_DG_PASTA_JAJECZNA_10007_rgb_ok.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Jajka gotujemy na półtwardo (około 4-6 minut) z dodatkiem octu. Następnie obieramy ze skorupek, przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Do jajek dodajemy majonez, pokrojoną w drobną kostkę szalotkę i kiszony ogórek. Pastę doprawiamy mieloną papryką, solą i pieprzem. Kromki chleba smarujemy pastą, posypujemy sezamem i rukolą.
Zobacz podobne
przepisy
Pasta pomidorowa
Pasta z pomidorów z dodatkiem śmietankowego serka i oliwek doskonale komponuje się ze świeżą bagietką!
![Pasta pomidorowa](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/db0e3f3517ac-6aca226c6052-Tomatenaufstrich.webp)
Kolorowe pasty kanapkowe
Dzięki temu przepisowi Twoje kanapki zawsze będą kolorowe i apetyczne! Wybieraj spośród past – z burakiem, łososiem, pieczoną rybą i suszonymi pomidorami
![Kolorowe pasty kanapkowe](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/bec0efa6b19d-b0955e5ea64a-019_Kolorowe_pasty_kanapkowe_1250x700.webp)
![sticker MSC](https://kuchnialidla.pl/img/PL/img/d3a2cf19319d-msc.webp)
Pasta z sera feta z oliwkami
Ostre chili, oliwki nadziewane czosnkiem, ser feta i jogurt naturalny – z tych składników przygotujesz pastę idealną do kanapek.
![Pasta z sera feta z oliwkami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/4a5c8a2415ac-128c7aa43dc0-Schafskaseaufstrich.webp)
Pasta rybna na kanapki
Makrela, łosoś czy halibut? Której ryby użyjesz do przygotowania swojej pasty kanapkowej?
![Pasta rybna na kanapki](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/1a6d531c284e-1a10a3b67c77-BS_pasty_rybne_KW9_GD_22670_16.02.17_SS_94482_rgb_ok.webp)
![sticker MSC](https://kuchnialidla.pl/img/PL/img/d3a2cf19319d-msc.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Morele z aksamitnym serkiem i pistacjami
- Sałatka z fetą i jajkiem
- Chrupiące paluchy z sosem czekoladowym
- Sałatka z makaronem i krewetkami
- Minipizza z kabanosami
- Arabska sałatka ziemniaczana
- Krewetki w tempurze
- Tarta z burakiem
- Szakszuka
- Tortille z łososiem wędzonym
- Bezglutenowe krakersy z dipem z awokado
- Domowa pasta jajeczna
- Warkocz z ciasta francuskiego z szynką
- PASTA Z KOZIEGO SERA Z SUSZONYMI POMIDORAMI
- PASTA Z PIECZONEGO DORSZA
- Sos śmietanowy – trafiony wybór do przeróżnych dań
- Herbata jabłkowo-cynamonowa
- Halibut w beszamelu z duszonym porem
- Makaron z boczkiem i brukselką
- Omlet z zielonymi szparagami i czosnkiem niedźwiedzim
- Fasolka szparagowa z gremolatą
- Jadalny prezent: gorąca czekolada w słoiku
- Fit makaron à la carbonara
- Kanapka z kurczakiem na ciepło
- Tapas z salchichón
- Sok z buraka – szybki przepis
- Kanapka z kiełbasą z Turyngii
- Przekąska z pieczonej ciecierzycy na słodko
- Pomidory truskawkowe z marynowaną cebulką
- Karmelizowane jabłka z dodatkami
Komentarze (0)