
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Jajka gotujemy na półtwardo (około 4-6 minut) z dodatkiem octu. Następnie obieramy ze skorupek, przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Do jajek dodajemy majonez, pokrojoną w drobną kostkę szalotkę i kiszony ogórek. Pastę doprawiamy mieloną papryką, solą i pieprzem. Kromki chleba smarujemy pastą, posypujemy sezamem i rukolą.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Boczek pieczony
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Nuggetsy z kurczaka
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ciasto marchewkowe
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Burek ze szpinakiem
- Pistacjowy sernik baskijski
- Łazanki
- Uszka z grzybami
- Świąteczne pierniczki
- Ryba z piekarnika
- Sałatka gyros
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Kutia
- Ciasto na pierogi
- Piernik świąteczny
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)