
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Jajka gotujemy na półtwardo (około 4-6 minut) z dodatkiem octu. Następnie obieramy ze skorupek, przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Do jajek dodajemy majonez, pokrojoną w drobną kostkę szalotkę i kiszony ogórek. Pastę doprawiamy mieloną papryką, solą i pieprzem. Kromki chleba smarujemy pastą, posypujemy sezamem i rukolą.
Zobacz podobne
przepisy
Pasta pomidorowa
Pasta z pomidorów z dodatkiem śmietankowego serka i oliwek doskonale komponuje się ze świeżą bagietką!

Kolorowe pasty kanapkowe
Dzięki temu przepisowi Twoje kanapki zawsze będą kolorowe i apetyczne! Wybieraj spośród past – z burakiem, łososiem, pieczoną rybą i suszonymi pomidorami


Pasta z sera feta z oliwkami
Ostre chili, oliwki nadziewane czosnkiem, ser feta i jogurt naturalny – z tych składników przygotujesz pastę idealną do kanapek.

Pasty rybne na kanapki
Makrela, łosoś czy halibut? Której ryby użyjesz do przygotowania swojej pasty kanapkowej?


Komentarze (0)