Cebula - przepisy i pomysły (str. 63):
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Orientalny gulasz jagnięcy z ciecierzycą
Przygotuj danie pełne bliskowschodnich aromatów. Doskonale doprawiona jagnięcina i chrupiąca cieciorka to jego mocne atuty!
Ryba smażona z sałatką z fasoli
Sałatka z dwoma rodzajami fasoli i aromatycznymi przyprawami doskonale podkreśla smak smażonego łupacza.
Burgery z karpia z konfiturą z czerwonej cebuli
Tradycja spotyka się z nowoczesnością, a kuchnia polska z amerykańską! I tak powstaje burger z karpia według Okrasy!
Tyrolski gröstl
To najlepszy sposób na wykorzystanie resztek z obiadu! Smażone ziemniaki z dodatkiem wieprzowiny i cebuli!
Szpecle ze szpinakiem z serem
Spróbuj specjału kuchni tyrolskiej, czyli szpecli. Te szpinakowe, podane z sosem serowym na pewno Ci zasmakują.
Sałatka z kapustą, kasztanami i gruszkami
Wykorzystaj wszystkie skarby jesieni. Przygotuj sałatkę z aromatycznymi kasztanami i słodką gruszką.
Makaron z musem jabłkowym
Połączenie makaronu z ziemniakami, boczkiem i jabłkami na pewno zachwyci niejednego smakosza.
Pulpety gryczane w delikatnym winnym sosie
Jak zrobić pyszne gryczane kotlety? Sprawdź przepis!
Orkiszowe pierogi ruskie
Tradycyjne pierogi w nowej odsłonie! Wypróbuj przepis na orkiszowe pierogi ruskie!
Jesiotr parzony w maśle z sokiem z kiszonej kapusty i smażoną dynią
Jeśli znudziły Ci się już ryby smażone, koniecznie wypróbuj przepis Okrasy na jesiotra parzonego w maśle!