Paweł Małecki - przepisy i pomysły (str. 5):
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Lody truskawkowo-jogurtowe
Lody, które zrobisz w mig! A później tylko musisz poczekać, aż się dobrze zmrożą. Fantastyczna opcja na upalne lato!
![Lody truskawkowo-jogurtowe](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/7d16c4de26e2-6fb61e7f7699-domowe-lody-truskawkowo-jogurtowe-na-3-sposoby.webp)
KRUSZONKA WEGAŃSKA I MALINY ZAPIEKANE POD KRUSZONKĄ
Kruszonkę wegańską przygotujesz w mig! A razem z nią zapiecz maliny – pycha!
![KRUSZONKA WEGAŃSKA I MALINY ZAPIEKANE POD KRUSZONKĄ](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/2cd4df05a9be-9553620374bc-KRUSZONKA_NA_3_SPOSOBY_KLASYCZNA_WEGANSKA_MIGDALOWA_1250x700_1.webp)
KRUSZONKA MIGDAŁOWA I ZAPIEKANE POD NIĄ ŚLIWKI
Kruszonka migdałowa to świetna alternatywa dla tej klasycznej. Sięgnij również po przepis na śliwki pod migdałową kruszonką!
![KRUSZONKA MIGDAŁOWA I ZAPIEKANE POD NIĄ ŚLIWKI](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/6971acc68056-5f7ef9c9f1cb-KRUSZONKA_NA_3_SPOSOBY_KLASYCZNA_WEGANSKA_MIGDALOWA_1250x700_2.webp)
KLASYCZNA KRUSZONKA I ZAPIEKANE BRZOSKWINIE
Sprawdź, jak przygotować klasyczną kruszonkę, a przy okazji dowiedz się, jak zrobić pyszne brzoskwinie pod chrupiącą kruszonką!
![KLASYCZNA KRUSZONKA I ZAPIEKANE BRZOSKWINIE](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/4364063b7af6-cf800a069bfb-KRUSZONKA_NA_3_SPOSOBY_KLASYCZNA_WEGANSKA_MIGDALOWA_1250x700_3.webp)
EKSPRESOWA KONFITURA Z MALIN
Konfitura z malin w 15 minut? Tak! To możliwe! Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego na ekspresową konfiturę, którą przygotujesz przy użyciu kuchenki mikrofalowej.
![EKSPRESOWA KONFITURA Z MALIN](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/5647ab531375-82b5a0599bf8-ekspresowe-konfitury-malinowa-i-borowkowa.webp)
EKSPRESOWA KONFITURA Z BORÓWEK
Konfitura z borówek, którą przygotujesz w mgnieniu oka! Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego na błyskawiczne konfitury!
![EKSPRESOWA KONFITURA Z BORÓWEK](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/b4d6fbadd952-800061bf4149-ekspresowe-konfitury-malinowa-i-borowkowa.webp)
ORZEŹWIAJĄCY KOMPOT Z RABARBARU
Idealny napój na lato – orzeźwiający kompot z rabarbaru z listkami mięty i kostkami lodu. Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego!
![ORZEŹWIAJĄCY KOMPOT Z RABARBARU](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/9a4e925e62de-56a7700b82d2-kompot-z-rabarbaru-na-dwa-sposoby.webp)
ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY
Rozgrzewający kompot z rabarbarem i truskawkami z dodatkiem aromatycznych przypraw – goździków, kardamonu i imbiru. Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego!
![ROZGRZEWAJĄCY KOMPOT RABARBAROWO-TRUSKAWKOWY](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/ee70f632d861-180f90b14b7c-kompot-z-rabarbaru-na-dwa-sposoby.webp)
KLASYCZNA DALGONA COFFEE
Słynna kawa z Instagrama teraz w Kuchni Lidla! Sprawdź, jak przygotować klasyczną dalgona coffee, i ciesz się jej smakiem!
![KLASYCZNA DALGONA COFFEE](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/e884671c59bc-781dd7e73491-klasyczna-dalgona-coffee-kuchnialidla-1250x700.webp)
KARNAWAŁOWE CAŁUSKI
Jeśli karnawałowe kreacje już są, warto sięgnąć po sprawdzone przepisy! Przygotuj pyszne ciastka – karnawałowe całuski z ciasta twarogowego według przepisu Pawła Małeckiego!
![KARNAWAŁOWE CAŁUSKI](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/f1585dfa6166-5b3b7953401b-desery-na-sylwestra.webp)
GOFRY TRADYCYJNE
Klasyczne gofry podane z bitą śmietaną, owocami w żelu lub świeżymi – jeszcze lepsze niż nad morzem! Przygotuj je w domu i ciesz się smakiem cały rok!
![GOFRY TRADYCYJNE](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/afa99e131bb6-c939a66bbc2a-gofry-tradycyjne-kuchnialidla-1250x700.webp)
GOFRY DROŻDŻOWE W STYLU BELGIJSKIM
Gofry belgijskie od tradycyjnych różnią się przygotowanym ciastem. W gofrach belgijskich wykorzystujemy ciasto drożdżowe, które nadaje im delikatną, puszystą strukturę. Wypróbuj i sprawdź, które lubisz bardziej!
![GOFRY DROŻDŻOWE W STYLU BELGIJSKIM](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/b2829bf9d475-f1db3660fded-gofry-na-dwa-sposoby.webp)