Paweł Małecki - przepisy i pomysły:
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Cannoli z kremem pistacjowym
Cannoli według przepisu Pawła to deser, którego smak przenosi prosto na słoneczną Sycylię! Przygotuj go i ciesz się kruchymi ciastkami pełnymi delikatnego kremu pistacjowego.
![Cannoli z kremem pistacjowym](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/7a12dd1eb5c8-f5e082ee9f27-kw27-pawel-malecki-cannoli-z-kremem-pistacjowym-1250x700.webp)
Crookie, czyli croissant z ciasteczkiem
Wyjątkowa słodka hybryda croissanta z ciasteczkiem, czyli crookie! Sprawdź, jak smakuje ten powstały we Francji przysmak przygotowany z przepisu Pawła Małeckiego.
![Crookie, czyli croissant z ciasteczkiem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/e26fc99a76c0-a9d92145621b-kw26-pawel-malecki-crookie-croissant-z-ciasteczkiem-1250x700px.webp)
Beza z truskawkami
Wyjątkowa odsłona klasycznej pavlovej w formie wieńca. Ta krucha i jednocześnie rozpływająca się w ustach beza z truskawkami to idealna propozycja na lato i nie tylko. Spróbuj!
![Beza z truskawkami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/07114a401b7d-2d75dae28c68-kw26-pawel-malecki-beza-z-truskawkami-1250x700px.webp)
Muffiny z truskawkami bez dodatku cukru
Miękkie i pełne smaku muffiny z truskawkami bez cukru to idealny deser w sezonie na te owoce. Przygotuj je i zabierz ze sobą na piknik lub jako słodką przekąskę do pracy lub szkoły!
![Muffiny z truskawkami bez dodatku cukru](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/67a98c3e0073-0b3fe2f1a084-kw23-pawel-malecki-muffiny-z-truskawkami-bez-dodatku-cukru-1250x700Px.webp)
Tarta z kremem budyniowym i truskawkami
Krucha, pełna delikatnego kremu budyniowego i obłożona świeżymi truskawkami – taka jest idealna tarta autorstwa Pawła! Wypróbuj ten przepis i przekonaj się, że kruche ciasto nie jest tak straszne, jak mogłoby się wydawać.
![Tarta z kremem budyniowym i truskawkami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/f582e341ec83-a92cfcd797cd-kw19-pawel-malecki-tipy-na-idealna-tarte-1250x700px.webp)
New York rolls
Rollsy inspirowane przepisem prosto z Nowego Jorku, czyli zawijasy z ciasta francuskiego nadziewane dwoma różnymi kremami. Spróbuj odtworzyć ten popularny na całym świecie smakołyk w domu!
![New York rolls](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/cc471c7fa674-4afb1b943b0b-kw18-pawel-malecki-ny-rolls-1250x700.webp)
Słodkie bułeczki à la maritozzi
Maritozzi, czyli miękkie drożdżowe bułeczki wypełnione bitą śmietaną. W wersji Pawła lekko zanurzone w mlecznej czekoladzie i udekorowane truskawkami. Naprawdę warto ich spróbować!
![Słodkie bułeczki à la maritozzi](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/a320ad303813-de7b0cdcca88-kw16-pawel-malecki-buleczki-matritozzi-1250x700PX.webp)
Pistacjowy sernik baskijski
Kremowy i rozpływający się w ustach sernik o lekko waniliowym smaku z pistacjowymi dodatkami. Spróbuj go raz, a już nigdy nie przygotujesz innego sernika!
![Pistacjowy sernik baskijski](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/da6c9b3bb9fe-b47e71c69dfc-Pawel-Malecki-Sernik-baskijski-pistacjowy.webp)
![sticker MCC](https://kuchnialidla.pl/img/PL/img/57dc65ab7c45-mcc.webp)
Babeczki leśny mech
Wyjątkowe babeczki inspirowane znanym ciastem leśny mech! Wypróbuj najnowszy przepis Pawła i zadbaj o kolorowy, słodki dodatek, który świetnie sprawdzi się chociażby na wielkanocnym stole.
![Babeczki leśny mech](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/4563e2245175-7dea137c009a-Pawel-Malecki-Babeczki-zielony-mech.webp)
Czekoladowe ciastka whoopie pies
Jakie są ciastka whoopie wg przepisu Pawła? Czekoladowe, ozdobione różową masą cukrową i pełne delikatnego kremu. Wprost idealne na walentynki i równie smaczne w każdy inny dzień!
![Czekoladowe ciastka whoopie pies](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/29c2ba424d87-f45e9b62f373-kw07-2024-pawel-malecki-czekoladowe-ciastka-whoopie-pies-1250x700.webp)
Biszkopt z białek
Bielutki biszkopt dla tych, którzy lubią być bardziej fit, czyli biszkopt z białek! To świetny pomysł na bazę lżejszego tortu, który nadal będzie świetnie smakował.
![Biszkopt z białek](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/b85bd241b564-d540223b45ad-kw05-2024-pawel-malecki-biszkopt-z-bialek-1250x700.webp)
Dango w trzech smakach
Dango to tradycyjne japońskie kluski zrobione z mąki ryżowej, które podaje się do zielonej herbaty. Paweł przygotował je w nowej odsłonie – jako słodki deser w 3 różnych smakach. Wypróbuj przepis naszego cukiernika i sprawdź, która wersja najbardziej przypadnie Ci do gustu.
![Dango w trzech smakach](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/b43ba8717097-360305b6b350-kw03-2024-pawel-malecki-dango-w-trzech-smakach-1250x700.webp)