Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Łosoś czy pstrąg? Najlepiej… pstrąg łososiowy! Świetnie smakuje z selerowym purée i sosem bazyliowym. Spróbuj!
liczba polubień: 152 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Szybka propozycja oryginalnego obiadu: pieczone ryby wypełnione koperkiem i owinięte plastrami chrupiącego boczku.
liczba polubień: 126 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Kuchnia Lidla zaprasza na wielką ucztę. W roli głównej: pstrąg łososiowy.
liczba polubień: 105 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Grillowany pstrąg ułożony na karmelizowanej marchwi to idealna kompozycja subtelnych smaków…
liczba polubień: 148 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Soczyste, pachnące ziołami rybne roladki ułożone na duszonych warzywach. Doskonały pomysł na lekki i zdrowy obiad.
liczba polubień: 133 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Kolejny dowód na to, że z kilku prostych składników można stworzyć pyszne danie. Wystarczy kilkadziesiąt minut i gotowe!
liczba polubień: 196 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!