
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Rozcieramy czosnek. Pstrągi skropiamy sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Nacieramy solą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Siekamy koperek. Ryby rozcinamy z jednej strony, tak aby można było wypełnić ich wnętrze. Pstrągi wypełniamy posiekanym koperkiem. Ryby owijamy bekonem. Pieczemy ok. 30 min w temp. 180 stopni C.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Zupa grzybowa z makaronem
- Krokiety z mięsem
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Łazanki
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Burek ze szpinakiem
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Uszka z grzybami
- Ryba z piekarnika
- Jajka na miękko
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Makowiec japoński
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Pieczona ryba po grecku
- Golonka pieczona po bawarsku
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Kutia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (9)
3261 dni temu
Proste i bardzo smaczne! Miła odmiana na obiad. Pstrągi podałam z grillowanymi cukiniami :)
Odpowiedz
3352 dni temu
bardzo dobre
Odpowiedz
3541 dni temu
super przepis polecam!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
4294 dni temu
wczoraj na późny obiad spożyliśmy pstrąga przygotowanego wg tego przepisu - bardzo smaczny, łatwy w wykonaniu, bekon chrupki i dodający fajnego smaku rybie - ogólnie bardzo łatwy i szybki w wykonaniu - idealny dla śpieszących się, a efekt zaskakująco smaczny :)
Odpowiedz
4321 dni temu
fajne
Odpowiedz
4452 dni temu
Bardzo dobre połączenie!
Odpowiedz
4514 dni temu
Jutro robię na jubileuszowy obiad z młodymi ziemniaczkami i świeżym szpinakiem
Odpowiedz
4621 dni temu
zrobiłam na walentynki... mąż był zachwycony, delikatny pstrąg z pieczonymi ziemniaczkami i surówka z sałaty lodowej. POLECAM.
Odpowiedz
4636 dni temu
hmmm
Odpowiedz