Pstrąg tęczowy w bekonie
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Rozcieramy czosnek. Pstrągi skropiamy sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Nacieramy solą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Siekamy koperek. Ryby rozcinamy z jednej strony, tak aby można było wypełnić ich wnętrze. Pstrągi wypełniamy posiekanym koperkiem. Ryby owijamy bekonem. Pieczemy ok. 30 min w temp. 180 stopni C.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (9)

Avatar
  • Malinka Malinka
    765 dni temu
    Proste i bardzo smaczne! Miła odmiana na obiad. Pstrągi podałam z grillowanymi cukiniami :)

    odpowiedz

  • PSTRĄG TĘCZOWY W BOCZKU PSTRĄG TĘCZOWY W BOCZKU
    856 dni temu
    bardzo dobre

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1045 dni temu
    super przepis polecam!!!!!!!!!!!!!!!

    odpowiedz

  • Aga Aga
    1798 dni temu
    wczoraj na późny obiad spożyliśmy pstrąga przygotowanego wg tego przepisu - bardzo smaczny, łatwy w wykonaniu, bekon chrupki i dodający fajnego smaku rybie - ogólnie bardzo łatwy i szybki w wykonaniu - idealny dla śpieszących się, a efekt zaskakująco smaczny :)

    odpowiedz

  • boss boss
    1825 dni temu
    fajne

    odpowiedz

  • Michał Michał
    1956 dni temu
    Bardzo dobre połączenie!

    odpowiedz

  • żabka żabka
    2018 dni temu
    Jutro robię na jubileuszowy obiad z młodymi ziemniaczkami i świeżym szpinakiem

    odpowiedz

  • Gość Gość
    2125 dni temu
    zrobiłam na walentynki... mąż był zachwycony, delikatny pstrąg z pieczonymi ziemniaczkami i surówka z sałaty lodowej. POLECAM.

    odpowiedz

  • Gość Gość
    2140 dni temu
    hmmm

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram