Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Pyszne i delikatne kotleciki uformowane z mięsa mielonego z ryby. Najlepiej smakują z dipem śmietanowym i szczypiorkiem.
liczba polubień: 240 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Smażona na maśle dorada smakuje wyśmienicie w towarzystwie soku z cytryny i delikatnego, kremowego sosu na bazie wina.
liczba polubień: 71 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Apetyczne foremki z kruchego ciasta wypełnione owocami i kremem waniliowym. Robią ogromne wrażenie i smakiem, i wyglądem!
liczba polubień: 82 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjny wypiek, którego nie może zabraknąć na wielkanocnym stole. Puszyste ciasto z gęstym lukrem zasmakuje każdemu.
liczba polubień: 89 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Delikatne, drożdżowe babeczki nasączone smakowitym ponczem, podane z dżemem i kremem cytrynowym. Trudno im się oprzeć!
liczba polubień: 46 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Pyszne ciasto z masy serowej o orzeźwiającym, cytrynowo-limonkowym smaku, wykończone chrupiącą bezą. To deser idealny!
liczba polubień: 106 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Lubisz wołowinę? Podejdź do niej z wielką atencją, a ona odwdzięczy się wspaniałym smakiem.
liczba polubień: 70 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Ciasto czekoladowe bez mąki, gęsty krem, dżem i bakalie. Smakowita wariacja na temat tradycyjnego deseru wielkanocnego.
liczba polubień: 137 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Tradycyjne danie wielkanocne inspirowane kuchnią wschodnią. Wypiek na bazie twarogu z dodatkiem bakalii smakuje wspaniale.
liczba polubień: 84 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Pomysł na szybki obiad: delikatne filety z piersi kurczaka zwinięte w apetyczne panierowane roladki z serem pleśniowym.
liczba polubień: 410 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pyszny sposób na udane śniadanie w zdrowym i efektownym stylu – połówki awokado zapieczone z jajkiem i posypane boczkiem.
liczba polubień: 373 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Istotnym składnikiem tej potrawy jest francuski ser deserowy pont l’eveque, nadający całości niepowtarzalny smak.
liczba polubień: 148 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Jesteś ciekaw, jak smakuje tarta czekoladowa z konfiturą z czarnej porzeczki? Cukiernik Paweł Małecki podzieli się z Tobą swoim przepisem!
liczba polubień: 267 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Smakowity i szybki pomysł na przekąskę – połówki jajek wypełnione pysznym farszem i posypane siekanymi pistacjami.
liczba polubień: 204 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!