Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Pyszna przekąska na przyjęcie – jajka faszerowane wyśmienitą pastą z kawioru, podane z gałązką koperku i pieczywem.
liczba polubień: 56 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 16 ten przepis nie jest wegetariański
Słodkie migdały w karmelu i sól morska – skandynawskie połączenie smaków, które sprawdzi się również na Twoim stole.
liczba polubień: 74 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Aromatyczny, puszysty spód ze zmielonymi orzechami i soczyste, kwaskowate jabłka – to przepis na rumiany, pyszny placek!
liczba polubień: 176 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Niezwykle aromatyczny sernik ze słodką, czekoladową polewą – wyjątkowy deser, który z pewnością pokocha każdy łasuch.
liczba polubień: 264 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:15 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Krążki aromatycznego ciasta przełożone konfiturą oraz udekorowane marcepanem i masą cukrową. Śliczne, pyszne, wyjątkowe!
liczba polubień: 45 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:45 ten przepis jest wegetariański
Biszkoptowe blaty przełożone gęstym kremem z białej czekolady i masą mascarpone. Wyjątkowy tort na każdą uroczystość!
liczba polubień: 196 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Jak zrobić pyszne ciasto gryczane? Najlepiej wg przepisu Pawła Małeckiego z Kuchni Lidla! Spróbuj koniecznie!
liczba polubień: 180 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Włoski ser fontina posłuży do przygotowania zapiekanki idealnie pasującej do grillowanych polędwiczek.
liczba polubień: 99 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Ciasto inspirowane kuchnią włoską z polskimi akcentami! Poznaj nasz przepis i delektuj się smakiem doskonałego wypieku na bazie orzechów.
liczba polubień: 230 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Vol-au-vent, czyli ciasto francuskie faszerowane mięsem i warzywami. Brzmi dobrze, prawda? I właśnie tak smakuje.
liczba polubień: 125 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Szybki pomysł na deser. Pokrój jabłka w plastry, zanurz w cieście, usmaż i udekoruj cukrem pudrem i konfiturą. Gotowe!
liczba polubień: 218 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Niegdyś były bardzo popularne. Warto przypomnieć sobie ich smak, bo to wspaniałe słodkie danie dla dużych i małych.
liczba polubień: 278 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Z pomocą tego przepisu w karnawale rozkwitną piękne i smakowite ciasteczka w kształcie różanych kwiatów.
liczba polubień: 67 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Delikatne, pulchne ciasto zrolowane ze słodkim wiśniowo-śmietanowym musem. To pomysł na roladę inspirowany smakiem Azji.
liczba polubień: 164 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!