Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Dwukolorowe drożdżowe bułeczki z nadzieniem z mango i ananasa. Ciekawy sposób na odmienienie klasycznych pączków!
liczba polubień: 128 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Daj się porwać egzotycznym, słodkim smakom! Paweł Małecki przygotował przepis na pyszny torcik brazylijski! Zapraszamy do Kuchni Lidla!
liczba polubień: 110 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Czy lody można smażyć? Oczywiście! Odkryj azjatycki deser z Pawłem Małeckim!
liczba polubień: 230 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Wyjątkowy smak delikatnych warzyw skrytych w lekkim naleśnikowym cieście. Wszystko to w orientalnym stylu.
liczba polubień: 146 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Kukurydza z papryczkami jalapenos zapieczona z gulaszem wieprzowym. Pikantna propozycja dla fanów kuchni w stylu meksykańskim!
liczba polubień: 346 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Dietetyczna tarta z dodatkiem botwinki, cukinii i koziego sera. Łagodny smak warzyw idealnie komponuje się ze słonym smakiem sera.
liczba polubień: 7 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Paweł Małecki ma doskonały przepis na puszysty omlet z owocami. Z chęcią się z Tobą podzieli! Dzięki niemu przygotujesz najlepszy omlet w swojej kuchni!
liczba polubień: 346 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański
Oryginalny pomysł na obiad: smakowite pierożki kryjące w swym wnętrzu oryginalny farsz na bazie tuńczyka i oliwek.
liczba polubień: 131 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Francuski przysmak z parzonego ciasta w aromatycznej, kawowej odsłonie! Doskonały deser, który znika zaraz po zrobieniu!
liczba polubień: 190 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Masz ochotę na rurki z kremem? Nie biegnij do cukierni – zrób je sam! To bardzo proste! Domowe rurki z kremem według Pawła Małeckiego są przepyszne!
liczba polubień: 188 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Pokaźna warstwa gęstego, waniliowego kremu między dwoma płatami francuskiego ciasta. Kremówka doskonała!
liczba polubień: 252 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort bezowy? Paweł Małecki w Kuchni Lidla powie Ci, jak przygotować pyszny tort z likierem jajecznym.
liczba polubień: 64 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Puszysta pływająca wyspa z gotowanej bezy na morzu z sosu waniliowego. Brzmi pysznie? Wypróbuj przepis Pawła Małeckiego na ten wyjątkowy deser!
liczba polubień: 101 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Faszerowany cytryną i przyprawami pstrąg pieczony w solnej skorupce, która nadaje rybie niepowtarzalny smak. Robi wrażenie!
liczba polubień: 101 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!