
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Rzodkiewkę oczyszczamy i kroimy w plasterki. Szczypiorek siekamy i mieszamy z octem, olejem, musztardą, solą i pieprzem. Łączymy z rzodkiewką i doprawiamy do smaku.
Orzechy drobno mielemy i mieszamy z bułką tartą. Ser camembert kroimy na 8 trójkątów. Obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku, a na końcu w orzechach, lekko dociskając, by panierka przywarła. Smażymy na gorącym maśle na małym lub średnim ogniu ok. 3 minut na złotobrązowy kolor. Podajemy z sałatką.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Piernik świąteczny
- Makowiec japoński
- Ciasto marchewkowe
- Pierniki
- Domek z piernika
- Pieczona ryba po grecku
- Nuggetsy z kurczaka
- Makówki śląskie
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Boczek pieczony
- Śledzie po kaszubsku
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto na pierogi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Zupa grzybowa z makaronem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)