
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Rzodkiewkę oczyszczamy i kroimy w plasterki. Szczypiorek siekamy i mieszamy z octem, olejem, musztardą, solą i pieprzem. Łączymy z rzodkiewką i doprawiamy do smaku.
Orzechy drobno mielemy i mieszamy z bułką tartą. Ser camembert kroimy na 8 trójkątów. Obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku, a na końcu w orzechach, lekko dociskając, by panierka przywarła. Smażymy na gorącym maśle na małym lub średnim ogniu ok. 3 minut na złotobrązowy kolor. Podajemy z sałatką.
Zobacz podobne przepisy
Zobacz przepisy na lato
- Młode ziemniaki z grilla w boczku
- Przepis na sos pomidorowy do gołąbków
- Angielskie śniadanie — przepis
- Placuszki z kaszy manny
- Tiramisu pistacjowe z truskawkami
- Szaszłyki z piekarnika
- Frytki z batatów
- Croque madame
- Fit makaron à la carbonara
- Makaron z sosem amatriciana i guanciale
- Spaghetti napoli – przepis
- Gnocchi zapiekane w sosie serowym
- Tagliatelle z sosem alfredo
- Suflet czekoladowy
- Gnocchi własnej roboty
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Spaghetti carbonara
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)