Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Rzodkiewkę oczyszczamy i kroimy w plasterki. Szczypiorek siekamy i mieszamy z octem, olejem, musztardą, solą i pieprzem. Łączymy z rzodkiewką i doprawiamy do smaku.
Orzechy drobno mielemy i mieszamy z bułką tartą. Ser camembert kroimy na 8 trójkątów. Obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku, a na końcu w orzechach, lekko dociskając, by panierka przywarła. Smażymy na gorącym maśle na małym lub średnim ogniu ok. 3 minut na złotobrązowy kolor. Podajemy z sałatką.
Zobacz podobne
przepisy
Letnia sałatka z arbuzem i dressingiem cytrynowym
Orzeźwiające połączenie sałaty, owoców, oliwek, cebuli i sera brie. Lekkie i bardzo smaczne danie nie tylko na letnie upały.
Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
Szybki sposób na lekką kolację lub przekąskę we francuskim stylu! Wystarczy kilka minut, by oczarować smakiem.
Ratatouille
Pyszne danie na bazie warzyw to prawdziwa klasyka kuchni francuskiej. Świetne jako samodzielna potrawa lub dodatek do mięs.
Pilaw z roladkami z cukinii
Aromatyczny ryż podany z oryginalnymi warzywnymi roladkami. Pyszny pomysł na delikatny, lekki i smaczny posiłek.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Duszona karkówka z cynamonem i musem z pieczonych jabłek
- Sznycel w panierce owsianej z sałatką z ziemniaków
- Schab pieczony z oliwkami i sałatką z grillowanego bakłażana
- Camembert z grilla
- Pieczony cały kurczak bez kości z farszem z bułki
- Ruloniki z truflową sałatką jajeczną
- Jesiotr w sosie oliwkowym
- Kurczak pieczony w marynacie orzechowej z młodymi warzywami
- Podudzia z kurczaka w cytrynie z sałatką z buraków i fety
- Sałatka z awokado i ananasem z orzechowym dressingiem
- Pęczotto z górskim serem i kurkami
- Zapiekanka z mięsa mielonego z marchwią i serem owczym
- Marynowane rzodkiewki i sałatka ziemniaczana
- Panierowana mozzarella
- Pasta kanapkowa z oliwkami
- Marynowane pieczarki w słoiku
- Sałatka z makaronem i suszonymi pomidorami
- Gołąbki bez zawijania
- Musaka bułgarska
- Batoniki z masła orzechowego
- Dżem z włoskich śliwek
- Frittata z boczkiem i młodą kapustą
- Sałatka z pomelo
- Roladki z ciasta francuskiego z łososiem
- Gofry szpinakowe z wędzonym łososiem
- Korzenna zupa dyniowa ze świata magii i czarodziejów
- Frozen bites o smaku matchy i mango
- Faszerowane cygaretki z łososia
- Krewetki tygrysie z makaronem typu wstążki, sosem pomidorowym i ajwarem
- Ciasto wegańskie z kremem kokosowym i mango
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)