![Sałatka z rzodkiewki ze smażonymi kawałkami sera camembert Sałatka z rzodkiewki ze smażonymi kawałkami sera camembert](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/2bd1903a2a34-2f1861697e-Radieschen-Rettich-Salat.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Rzodkiewkę oczyszczamy i kroimy w plasterki. Szczypiorek siekamy i mieszamy z octem, olejem, musztardą, solą i pieprzem. Łączymy z rzodkiewką i doprawiamy do smaku.
Orzechy drobno mielemy i mieszamy z bułką tartą. Ser camembert kroimy na 8 trójkątów. Obtaczamy w mące, roztrzepanym jajku, a na końcu w orzechach, lekko dociskając, by panierka przywarła. Smażymy na gorącym maśle na małym lub średnim ogniu ok. 3 minut na złotobrązowy kolor. Podajemy z sałatką.
Zobacz podobne
przepisy
Letnia sałatka z arbuzem i dressingiem cytrynowym
Orzeźwiające połączenie sałaty, owoców, oliwek, cebuli i sera brie. Lekkie i bardzo smaczne danie nie tylko na letnie upały.
![Letnia sałatka z arbuzem i dressingiem cytrynowym](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/c1243d8062fd-5f823c9d3d-letnia_salatka_z_arbuzem.webp)
Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
Szybki sposób na lekką kolację lub przekąskę we francuskim stylu! Wystarczy kilka minut, by oczarować smakiem.
![Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/cecc853732b7-2c0f3e205b-Selleriestangen.webp)
Ratatouille
Pyszne danie na bazie warzyw to prawdziwa klasyka kuchni francuskiej. Świetne jako samodzielna potrawa lub dodatek do mięs.
![Ratatouille](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/e5d8ce02d930-e17684ce0e-Ratatouille.webp)
Pilaw z roladkami z cukinii
Aromatyczny ryż podany z oryginalnymi warzywnymi roladkami. Pyszny pomysł na delikatny, lekki i smaczny posiłek.
![Pilaw z roladkami z cukinii](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/aa83c3a1cd47-dc45d7a9d8-em_1102_de_72-01_sb_zucchiniroellchen_pilaw_stibi_2011_007!!.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Duszona karkówka z cynamonem i musem z pieczonych jabłek
- Sznycel w panierce owsianej z sałatką z ziemniaków
- Schab pieczony z oliwkami i sałatką z grillowanego bakłażana
- Camembert z grilla
- Pieczony cały kurczak bez kości z farszem z bułki
- Ruloniki z truflową sałatką jajeczną
- Jesiotr w sosie oliwkowym
- Kurczak pieczony w marynacie orzechowej z młodymi warzywami
- Podudzia z kurczaka w cytrynie z sałatką z buraków i fety
- Sałatka z awokado i ananasem z orzechowym dressingiem
- Pęczotto z górskim serem i kurkami
- Zapiekanka z mięsa mielonego z marchwią i serem owczym
- Marynowane rzodkiewki i sałatka ziemniaczana
- Panierowana mozzarella
- Pasta kanapkowa z oliwkami
- Marynowane pieczarki w słoiku
- Sałatka z makaronem i suszonymi pomidorami
- Gołąbki bez zawijania
- Musaka bułgarska
- Batoniki z masła orzechowego
- Dżem z włoskich śliwek
- Frittata z boczkiem i młodą kapustą
- Sałatka z pomelo
- Roladki z ciasta francuskiego z łososiem
- Gofry szpinakowe z wędzonym łososiem
- Korzenna zupa dyniowa ze świata magii i czarodziejów
- Frozen bites o smaku matchy i mango
- Faszerowane cygaretki z łososia
- Krewetki tygrysie z makaronem typu wstążki, sosem pomidorowym i ajwarem
- Ciasto wegańskie z kremem kokosowym i mango
Komentarze (0)