Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Ser brie rozgniatamy widelcem. Krakersy kruszymy. Oba składniki łączymy z twarożkiem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką oraz sokiem z cytryny.

Seler oczyszczamy, w razie potrzeby usuwamy włókna. Liście obcinamy, drobno siekamy i dodajemy do masy, którą smarujemy łodygi selera naciowego.

Podajemy z dodatkowymi krakersami według uznania.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Krops Krops
    300 dni temu
    Wyśmienite. Goście za każdym razem sa zachwyceni i to danie robi furorę. A przygotowanie zajmuje rzeczywiście 15 minut i nie potrzeba nic gotować/smażyć :)

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram