Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY NADZIENIE

Ser brie rozgniatamy widelcem. Krakersy kruszymy. Oba składniki łączymy z twarożkiem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką oraz sokiem z cytryny.

KROK 2: NADZIEWAMY SELER

Seler oczyszczamy, w razie potrzeby usuwamy włókna. Liście obcinamy, drobno siekamy i dodajemy do masy, którą smarujemy łodygi selera naciowego.

KROK 3: PODAJEMY DANIE

Podajemy z dodatkowymi krakersami według uznania.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Tarta flambée z pieczarkami i boczkiem

Wypróbuj przepis na kruchą tartę z aromatycznym serem kozim, boczkiem i pieczarkami!

Tarta flambée z pieczarkami i boczkiem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Francuskie tosty z boczkiem i serem

Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.

Francuskie tosty z boczkiem i serem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Bagietka z serem camembert i truskawkami

Słony ser, słodkie truskawki, aromatyczna bazylia i delikatna bagietka to sposób na oryginalną kanapkę po francusku.

Bagietka z serem camembert i truskawkami

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Talarki pumpernikla z burakami

Zdrowa przekąska, która uświetni każde przyjęcie! Unikalne połączenie smaków doceni nawet najbardziej wymagający gość.

Talarki pumpernikla z burakami

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    2335 dni temu
    Super. fajnaz chrupiąca przekąska. ja do sera dodaję ciut jogurtu naturalnego. Pysznie :)

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    2334 dni temu
    Dobry pomysł, by nadać kremowej konsystencji :)
  • Krops Krops
    2685 dni temu
    Wyśmienite. Goście za każdym razem sa zachwyceni i to danie robi furorę. A przygotowanie zajmuje rzeczywiście 15 minut i nie potrzeba nic gotować/smażyć :)

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!