Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY NADZIENIE
Ser brie rozgniatamy widelcem. Krakersy kruszymy. Oba składniki łączymy z twarożkiem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką oraz sokiem z cytryny.
KROK 2: NADZIEWAMY SELER
Seler oczyszczamy, w razie potrzeby usuwamy włókna. Liście obcinamy, drobno siekamy i dodajemy do masy, którą smarujemy łodygi selera naciowego.
KROK 3: PODAJEMY DANIE
Podajemy z dodatkowymi krakersami według uznania.
Zobacz podobne
przepisy
Tarta flambée z pieczarkami i boczkiem
Wypróbuj przepis na kruchą tartę z aromatycznym serem kozim, boczkiem i pieczarkami!
Francuskie tosty z boczkiem i serem
Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.
Bagietka z serem camembert i truskawkami
Słony ser, słodkie truskawki, aromatyczna bazylia i delikatna bagietka to sposób na oryginalną kanapkę po francusku.
Talarki pumpernikla z burakami
Zdrowa przekąska, która uświetni każde przyjęcie! Unikalne połączenie smaków doceni nawet najbardziej wymagający gość.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Papryka faszerowana z oliwkami
- Batoniki z masła orzechowego
- Sałatka z czerwoną fasolą i awokado
- Francuskie tosty z karmelizowanymi jabłkami
- Pierś kurczaka z bakłażanem
- Małże z czosnkiem i białym winem
- Spaghetti z mulami
- Sałatka mięsna podawana z ziołowym dressingiem ze śmietaną
- Owocowe smoothie dla dzieci
- 3 przepisy na babeczki z kubka
- Sernik na zimno z masłem orzechowym i kajmakiem
- Spaghetti puttanesca
- Gnocchi z letnimi warzywami
- Bostock z rabarbarem
- Sałatka z brokułem i serem roquefort
- Kruche babeczki z rabarbarem i bezą
- Ciabatty z winogronami i serem pleśniowym
- 3 sposoby na dania z ryżu
- Kotleciki z białej kiełbasy w sosie chrzanowym
- Rollsy z warzywami i sosem orzechowym
- Carpaccio z pomidorów
- Ostra zupa z rybą i ryżem
- Kanapka z kiełbasą z Turyngii
- Tapas z salchichón
- Kluski francuskie z sosem szpinakowym
- Sok z buraka – szybki przepis
- Imbirowe skrzydełka z grilla
- Kluski dyniowe z jogurtem i owocami
- Wegański sos tatarski
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (3)
2087 dni temu
Super. fajnaz chrupiąca przekąska. ja do sera dodaję ciut jogurtu naturalnego. Pysznie :)
odpowiedz
2086 dni temu
Dobry pomysł, by nadać kremowej konsystencji :)
2438 dni temu
Wyśmienite. Goście za każdym razem sa zachwyceni i to danie robi furorę. A przygotowanie zajmuje rzeczywiście 15 minut i nie potrzeba nic gotować/smażyć :)
odpowiedz