Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY NADZIENIE

Ser brie rozgniatamy widelcem. Krakersy kruszymy. Oba składniki łączymy z twarożkiem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką oraz sokiem z cytryny.

KROK 2: NADZIEWAMY SELER

Seler oczyszczamy, w razie potrzeby usuwamy włókna. Liście obcinamy, drobno siekamy i dodajemy do masy, którą smarujemy łodygi selera naciowego.

KROK 3: PODAJEMY DANIE

Podajemy z dodatkowymi krakersami według uznania.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    2134 dni temu
    Super. fajnaz chrupiąca przekąska. ja do sera dodaję ciut jogurtu naturalnego. Pysznie :)

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    2133 dni temu
    Dobry pomysł, by nadać kremowej konsystencji :)
  • Krops Krops
    2484 dni temu
    Wyśmienite. Goście za każdym razem sa zachwyceni i to danie robi furorę. A przygotowanie zajmuje rzeczywiście 15 minut i nie potrzeba nic gotować/smażyć :)

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!