
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY NADZIENIE
Ser brie rozgniatamy widelcem. Krakersy kruszymy. Oba składniki łączymy z twarożkiem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką oraz sokiem z cytryny.
KROK 2: NADZIEWAMY SELER
Seler oczyszczamy, w razie potrzeby usuwamy włókna. Liście obcinamy, drobno siekamy i dodajemy do masy, którą smarujemy łodygi selera naciowego.
KROK 3: PODAJEMY DANIE
Podajemy z dodatkowymi krakersami według uznania.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Uszka z grzybami
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Domek z piernika
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Guacamole
- Ciasto marchewkowe
- Sałatka gyros
- Klasyczna sałatka grecka
- Makowiec japoński
- Makówki śląskie
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Ciasto na pierogi
- Burek ze szpinakiem
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Pierniki
- Sernik pistacjowy
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
2440 dni temu
Super. fajnaz chrupiąca przekąska. ja do sera dodaję ciut jogurtu naturalnego. Pysznie :)
Odpowiedz
2440 dni temu
Dobry pomysł, by nadać kremowej konsystencji :)
2791 dni temu
Wyśmienite. Goście za każdym razem sa zachwyceni i to danie robi furorę. A przygotowanie zajmuje rzeczywiście 15 minut i nie potrzeba nic gotować/smażyć :)
Odpowiedz