Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Bagietki podpiekamy. Pozostawiamy do ostygnięcia, a następnie rozkrawamy i smarujemy masłem. Truskawki oczyszczamy, kroimy w plasterki i rozkładamy na dolnych połówkach bagietek, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem.
Bazylię myjemy, osuszamy, liście bazylii obrywamy i posypujemy nimi truskawki. Ser camembert kroimy w cienkie plasterki, układamy na bagietkach, przykrywamy górną połową i delikatnie przyciskamy.
Bagietki możemy zawinąć w folię spożywczą, a następnie w papierowe serwetki i zabierać ze sobą na drugie śniadanie lub na piknik.
Zobacz podobne
przepisy
Talarki pumpernikla z burakami
Zdrowa przekąska, która uświetni każde przyjęcie! Unikalne połączenie smaków doceni nawet najbardziej wymagający gość.
Kruche tarty z groszkiem
Wyśmienita wytrawna przekąska na bazie ciasta francuskiego. Idealna na drugie śniadanie, doskonała na przyjęcie!
Francuskie tosty z boczkiem i serem
Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.
Crostini z serem brie i miechunką
Chrupiące kawałki bagietki z oryginalną kompozycją dodatków. Pyszna przekąska dla wielbicieli dobrego smaku.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pizza xxl
- Kanapka viva camembert
- Kanapka na bogato
- Pieczona nadziewana papryka
- Mus waniliowy z truskawkami
- Duszone warzywa z fasolką i ziemniakami z dodatkiem fety
- Podudzia z kurczaka w cytrynie z sałatką z buraków i fety
- Łosoś smażony z zapiekanką z kalafiora z serem cheddar
- Sałatka z soczewicą, gruszką i serem feta
- Zapiekana kanapka z boczkiem
- Kanapki z grillowanym kurczakiem i warzywami
- Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera
- Bazyliowy dressing z orzechami włoskimi
- GRILLOWANA KANAPKA Z CUKINIĄ
- KANAPKA SELEROWA Z PESTO Z RUKOLI
- Kotlety z mielonej wieprzowiny à la Robert Burneika
- Banh mi: wietnamska kanapka z kurczakiem
- Grillowana makrela w ostrej marynacie
- Tradycyjny rosół z pieczonym ziemniakiem
- Welsch z północnej Francji z serem cheddar
- Ciasto z porzeczkami i bezą
- Ciasto cynamonowe z gruszkami
- Gnocchi własnej roboty
- Drożdżowy zawijaniec z migdałami
- Dacquoise orzechowe
- Wegańskie ciasteczka imbirowe
- Tort piernikowo-kajmakowy
- 2 sposoby na łososia - tradycyjny i nowoczesny
- Chrupiące paluchy z sosem czekoladowym
- Muffiny omletowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
3432 dni temu
Pyszka!
odpowiedz