
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Bagietki podpiekamy. Pozostawiamy do ostygnięcia, a następnie rozkrawamy i smarujemy masłem. Truskawki oczyszczamy, kroimy w plasterki i rozkładamy na dolnych połówkach bagietek, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem.
Bazylię myjemy, osuszamy, liście bazylii obrywamy i posypujemy nimi truskawki. Ser camembert kroimy w cienkie plasterki, układamy na bagietkach, przykrywamy górną połową i delikatnie przyciskamy.
Bagietki możemy zawinąć w folię spożywczą, a następnie w papierowe serwetki i zabierać ze sobą na drugie śniadanie lub na piknik.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Jajka na miękko
- Mini burgery
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Uszka z grzybami
- Łazanki
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Nuggetsy z kurczaka
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ryba po japońsku
- Guacamole
- Piernik świąteczny
- Burek ze szpinakiem
- Sernik pistacjowy
- Kutia
- Pierniki
- Makowiec japoński
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
3763 dni temu
Pyszka!
Odpowiedz