Bagietka z serem camembert i truskawkami
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Bagietki podpiekamy. Pozostawiamy do ostygnięcia, a następnie rozkrawamy i smarujemy masłem. Truskawki oczyszczamy, kroimy w plasterki i rozkładamy na dolnych połówkach bagietek, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem.

Bazylię myjemy, osuszamy, liście bazylii obrywamy i posypujemy nimi truskawki. Ser camembert kroimy w cienkie plasterki, układamy na bagietkach, przykrywamy górną połową i delikatnie przyciskamy.

Bagietki możemy zawinąć w folię spożywczą, a następnie w papierowe serwetki i zabierać ze sobą na drugie śniadanie lub na piknik.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Gość Gość
    1210 dni temu
    Pyszka!

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram