Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Bagietki podpiekamy. Pozostawiamy do ostygnięcia, a następnie rozkrawamy i smarujemy masłem. Truskawki oczyszczamy, kroimy w plasterki i rozkładamy na dolnych połówkach bagietek, posypujemy świeżo zmielonym pieprzem.
Bazylię myjemy, osuszamy, liście bazylii obrywamy i posypujemy nimi truskawki. Ser camembert kroimy w cienkie plasterki, układamy na bagietkach, przykrywamy górną połową i delikatnie przyciskamy.
Bagietki możemy zawinąć w folię spożywczą, a następnie w papierowe serwetki i zabierać ze sobą na drugie śniadanie lub na piknik.
Zobacz podobne
przepisy
Talarki pumpernikla z burakami
Zdrowa przekąska, która uświetni każde przyjęcie! Unikalne połączenie smaków doceni nawet najbardziej wymagający gość.
Kruche tarty z groszkiem
Wyśmienita wytrawna przekąska na bazie ciasta francuskiego. Idealna na drugie śniadanie, doskonała na przyjęcie!
Francuskie tosty z boczkiem i serem
Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.
Crostini z serem brie i miechunką
Chrupiące kawałki bagietki z oryginalną kompozycją dodatków. Pyszna przekąska dla wielbicieli dobrego smaku.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Pierniki
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Błyskawiczne pierniczki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Świąteczne pierniczki
- Śledzie po kaszubsku
- Kapusta z grochem
- Pieczona ryba po grecku
- Ciasto na pierogi
- Ciasto marchewkowe
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
3457 dni temu
Pyszka!
odpowiedz