![Crostini z serem brie i miechunką Crostini z serem brie i miechunką](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/97081717be4f-1b63848771-Vorspeise_Crostini_mit_Brie.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ser brie kroimy w drobną kostkę. Cebulę siekamy. Miechunkę wyjmujemy z liści, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Seler oczyszczamy, liście odkładamy na bok, łodygi kroimy drobno. Mieszamy z serem brie, cebulą, miechunką i doprawiamy odrobiną soli oraz pieprzem cayenne.
Kromki bagietki lekko podpiekamy i skrapiamy odrobiną oleju. Rozkładamy na nich mieszankę sera brie i pozostałych składników i dekorujemy liśćmi selera.
Zobacz podobne
przepisy
Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
Szybki sposób na lekką kolację lub przekąskę we francuskim stylu! Wystarczy kilka minut, by oczarować smakiem.
![Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/cecc853732b7-2c0f3e205b-Selleriestangen.webp)
Talarki pumpernikla z burakami
Zdrowa przekąska, która uświetni każde przyjęcie! Unikalne połączenie smaków doceni nawet najbardziej wymagający gość.
![Talarki pumpernikla z burakami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/30c84cfc1bdf-c85ca62b24-Rote-Bete-Taler.webp)
Bagietka z serem camembert i truskawkami
Słony ser, słodkie truskawki, aromatyczna bazylia i delikatna bagietka to sposób na oryginalną kanapkę po francusku.
![Bagietka z serem camembert i truskawkami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/055df4af53c8-a768ec26d2-em_1302_int_17-02_im_baguette_stibi_2013_005.webp)
Francuskie tosty z boczkiem i serem
Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.
![Francuskie tosty z boczkiem i serem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/28374b3c5e59-32ac175f03-French-Toast.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ciasto marchewkowe
- Tartaletki ze szpinakiem
- Konfitura morelowo-miodowa
- Pieczona dynia w ziołach
- Sałatka z rukoli z ciepłą mozzarellą w szynce bresaola
- Grzanki z tapenadą - pastą z oliwek
- Tosty z piwnymi pieczarkami
- Grissini
- Jajko zapiekane w bagietce
- Kanapka z lazurem i kurczakiem
- Krewetki w tempurze
- Tarta z kiszoną kapustą
- Papardelle z sosem kaparowym i pieczonym łososiem
- Milopitakia
- Tosty z bagietki z szynką parmeńską, salami, pasztetem i sosem musztardowym
- Mus truskawkowy
- Dżem rabarbarowo-malinowy
- Filet z kurczaka z pigwą
- Kotleciki jagnięce z miętą i rozmarynem
- 3 sposoby na chutney jabłkowy
- Potrawka piwna z łopatki wieprzowej z pieczoną kalarepą
- Chleb z suszonymi wiśniami
- Pomarańczowe gumy rozpuszczalne
- Letnia sałatka z dressingiem z grejpfruta
- Sałatka na ciepło z brukselką i dynią
- Jabłkowy chutney z piwem
- Wegańskie eklerki z kremem cytrynowym
- Zupa szczawiowa
- Szaszłyki z łososia z warzywami
- Konfitura z cukinii i pomidorów
Komentarze (1)
3216 dni temu
Crostini z serem brie i biegunką
odpowiedz