
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ser brie kroimy w drobną kostkę. Cebulę siekamy. Miechunkę wyjmujemy z liści, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Seler oczyszczamy, liście odkładamy na bok, łodygi kroimy drobno. Mieszamy z serem brie, cebulą, miechunką i doprawiamy odrobiną soli oraz pieprzem cayenne.
Kromki bagietki lekko podpiekamy i skrapiamy odrobiną oleju. Rozkładamy na nich mieszankę sera brie i pozostałych składników i dekorujemy liśćmi selera.
Zobacz podobne
przepisy
Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
Szybki sposób na przekąskę we francuskim stylu! Wystarczy kilka minut, by oczarować smakiem każdego gościa.

Talarki pumpernikla z burakami
Zdrowa przekąska, która uświetni każde przyjęcie! Unikalne połączenie smaków doceni nawet najbardziej wymagający gość.

Bagietka z serem camembert i truskawkami
Słony ser, słodkie truskawki, aromatyczna bazylia i delikatna bagietka to sposób na oryginalną kanapkę po francusku.

Francuskie tosty z boczkiem i serem
Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.

Komentarze (1)
2801 dni temu
Crostini z serem brie i biegunką
odpowiedz