Crostini z serem brie i miechunką
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Ser brie kroimy w drobną kostkę. Cebulę siekamy. Miechunkę wyjmujemy z liści, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Seler oczyszczamy, liście odkładamy na bok, łodygi kroimy drobno. Mieszamy z serem brie, cebulą, miechunką i doprawiamy odrobiną soli oraz pieprzem cayenne.

Kromki bagietki lekko podpiekamy i skrapiamy odrobiną oleju. Rozkładamy na nich mieszankę sera brie i pozostałych składników i dekorujemy liśćmi selera.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Gość Gość
    1162 dni temu
    Crostini z serem brie i biegunką

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram