Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ser brie kroimy w drobną kostkę. Cebulę siekamy. Miechunkę wyjmujemy z liści, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Seler oczyszczamy, liście odkładamy na bok, łodygi kroimy drobno. Mieszamy z serem brie, cebulą, miechunką i doprawiamy odrobiną soli oraz pieprzem cayenne.
Kromki bagietki lekko podpiekamy i skrapiamy odrobiną oleju. Rozkładamy na nich mieszankę sera brie i pozostałych składników i dekorujemy liśćmi selera.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ciasto na pierogi
- Świąteczne pierniczki
- Uszka z grzybami
- Piernik świąteczny
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Makówki śląskie
- Nuggetsy z kurczaka
- Burek ze szpinakiem
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Pieczona ryba po grecku
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Łazanki
- Przekąski sylwestrowe
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Domek z piernika
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
3681 dni temu
Crostini z serem brie i biegunką
Odpowiedz