![Talarki pumpernikla z burakami Talarki pumpernikla z burakami](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/2f218c9574c0-c85ca62b24-Rote-Bete-Taler.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ugotowane buraki osączamy i kroimy na 16 plasterków. 2 figi kroimy na pół, miąższ wyjmujemy i rozdrabniamy. Pozostałe figi myjemy i kroimy każdą na 8 plasterków.
Miąższ fig mieszamy ze śmietaną, musztardą i miodem, doprawiamy solą i pieprzem. Ser camembert kroimy na 16 kostek.
Talarki pumpernikla obkładamy plasterkami buraków i fig, smarujemy odrobiną kremu figowo-musztardowego i na każdym umieszczamy kostkę sera camembert.
Zobacz podobne
przepisy
Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
Szybki sposób na lekką kolację lub przekąskę we francuskim stylu! Wystarczy kilka minut, by oczarować smakiem.
![Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/cecc853732b7-2c0f3e205b-Selleriestangen.webp)
Kruche tarty z groszkiem
Wyśmienita wytrawna przekąska na bazie ciasta francuskiego. Idealna na drugie śniadanie, doskonała na przyjęcie!
![Kruche tarty z groszkiem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/8c731533ee62-c0e16760ed-Knuspertartes-mit-Erbsen.webp)
Francuskie tosty z boczkiem i serem
Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.
![Francuskie tosty z boczkiem i serem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/28374b3c5e59-32ac175f03-French-Toast.webp)
Crostini z serem brie i miechunką
Chrupiące kawałki bagietki z oryginalną kompozycją dodatków. Pyszna przekąska dla wielbicieli dobrego smaku.
![Crostini z serem brie i miechunką](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/d31407b9c05a-1b63848771-Vorspeise_Crostini_mit_Brie.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Schab na chlebie zapiekany pod beszamelem
- Zrazy z szynki wieprzowej w sosie musztardowym
- Jajka faszerowane awokado
- Peklowany łosoś skandynawski – gravlax
- Konfitura truskawkowo-porzeczkowa
- Chorizo z ziemniakami
- Nadziewane daktyle z boczkiem
- Tort czekoladowo-miętowy
- Ciabatty z winogronami i serem pleśniowym
- Chlebowe „muffiny” wytrawne
- Grillowany łosoś z prażonym kalafiorem i salsą z ogórka i pomidorów suszonych
- Grissini
- Kruche tarty z groszkiem
- Comber z jelenia
- Sernikowe brownie w słoiku
- Krewetkowo-wieprzowe pulpeciki po wietnamsku z grilla z sałatką z arbuza i ogórka
- Pesto z kolendry
- Sałatka z melonem, mozzarellą, szynką parmeńską i miętą
- Pesto z liści rzodkiewki
- Pesto z rukoli
- Indyk ze szparagami
- Bowl z kurczakiem, cytrynowym ryżem i warzywami
- Pstrąg pieczony w soli z sosem musztardowym
- Sałatka caprese z bagietką i cytrynowym dressingiem
- Ryż zapiekany z kurczakiem
- Seromakowiec
- Grzybowa zupa z podgrzybków z pieczonym dorszem
- Klopsiki z ciecierzycy w wegańskim sosie à la pieczeniowym
- Trifle makaronikowe
- Chłodnik z botwiny
Komentarze (0)