Talarki pumpernikla z burakami

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Ugotowane buraki osączamy i kroimy na 16 plasterków. 2 figi kroimy na pół, miąższ wyjmujemy i rozdrabniamy. Pozostałe figi myjemy i kroimy każdą na 8 plasterków.

Miąższ fig mieszamy ze śmietaną, musztardą i miodem, doprawiamy solą i pieprzem. Ser camembert kroimy na 16 kostek.

Talarki pumpernikla obkładamy plasterkami buraków i fig, smarujemy odrobiną kremu figowo-musztardowego i na każdym umieszczamy kostkę sera camembert.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów

Szybki sposób na lekką kolację lub przekąskę we francuskim stylu! Wystarczy kilka minut, by oczarować smakiem.

Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Kruche tarty z groszkiem

Wyśmienita wytrawna przekąska na bazie ciasta francuskiego. Idealna na drugie śniadanie, doskonała na przyjęcie!

Kruche tarty z groszkiem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Francuskie tosty z boczkiem i serem

Czas na francuskie śniadanie! Pieczywo smażone w jajku, a do tego pyszne dodatki to sposób na dobre rozpoczęcie dnia.

Francuskie tosty z boczkiem i serem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Crostini z serem brie i miechunką

Chrupiące kawałki bagietki z oryginalną kompozycją dodatków. Pyszna przekąska dla wielbicieli dobrego smaku.

Crostini z serem brie i miechunką

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!