
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Ugotowane buraki osączamy i kroimy na 16 plasterków. 2 figi kroimy na pół, miąższ wyjmujemy i rozdrabniamy. Pozostałe figi myjemy i kroimy każdą na 8 plasterków.
Miąższ fig mieszamy ze śmietaną, musztardą i miodem, doprawiamy solą i pieprzem. Ser camembert kroimy na 16 kostek.
Talarki pumpernikla obkładamy plasterkami buraków i fig, smarujemy odrobiną kremu figowo-musztardowego i na każdym umieszczamy kostkę sera camembert.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makowiec japoński
- Ciasto na pierogi
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Sernik pistacjowy
- Jajka na miękko
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Piernik świąteczny
- Łazanki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Boczek pieczony
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Ciasto marchewkowe
- Ryba po japońsku
- Śledzie po kaszubsku
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Klasyczna sałatka grecka
- Pierniki
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Domek z piernika
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)