Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Proste ciasto bezglutenowe dla fanów kuchni w stylu hiszpańskim? Tarta migdałowa, zwana ciastem pielgrzyma, na pewno sprawdzi się w tej roli. Upiecz ją według przepisu Pawła.
liczba polubień: 145 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Idealny na letnią imprezę urodzinową! Wypróbuj przepis Pawła na wspaniały tort lodowy z warstwami w dwóch smakach. To idealne ciasto dla fanów biszkoptu, czekolady, truskawek i… słodkości na chłodno!
liczba polubień: 91 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 4:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Sprawdź, jak smakuje klasyk przekąsek w stylu nowojorskim: club sandwich, kanapka z pastrami! Dzięki przepisowi Karola wszystkie jej warstwy złożą się na niepowtarzalny smak!
liczba polubień: 139 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Gdy trwa sezon na śliwki, warto zrobić szybkie ciasto ucierane! Delikatny spód, owoce i kruszonka! Łatwy przepis Kingi Paruzel!
liczba polubień: 74 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Są puszyste, słodkie i tak smaczne, że chce się je jeść… na okrągło! Wypróbuj przepis Pawła na gofry w stylu amerykańskim z syropem klonowym i malinami!
liczba polubień: 297 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Szukasz oryginalnego pomysłu na obiad z fasolką szparagową? Wypróbuj przepis Karola na kruchą letnią tartę z sezonowymi warzywami i boczkiem!
liczba polubień: 202 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:20 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Biszkoptowe ciasto z pomarańczową galaretką i polewą czekoladową – musisz je przygotować i poznać ten orzeźwiający smak!
liczba polubień: 69 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Rainbow cake to tęczowy tort na wyjątkowe okazje. Wygląda spektakularnie! Przepis Pawła będzie doskonały na specjalną okazję!
liczba polubień: 86 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Klasyka letnich ciast – lekki biszkopt, masa śmietanowa, maliny i owocowa galaretka! Sięgnij po sprawdzony przepis Pawła Małeckiego!
liczba polubień: 94 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Wytrawne bubble waffles to świetny pomysł na lunch lub niecodzienne śniadanie! Jajko, świeże warzywa i oliwki zawinięte w gofrowy rożek to połączenie, które pokochasz!
liczba polubień: 95 poziom trudności: średni liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Lubisz gofry na słodko? Wypróbuj więc przepis na bubble waffles z lodami, owocami i czekoladą! Polubią je nie tylko najmłodsi!
liczba polubień: 75 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Domowy budyń waniliowy z kruchymi herbatnikami i warstwą tartych jabłek – deser jak z babcinego podwieczorku w wykonaniu Kingi Paruzel!
liczba polubień: 111 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Klasyka w stylu gruzińskim, czyli ciasto drożdżowe, biały ser, jajko i sos z pieczonej papryki połączone w tradycyjnym chaczapuri: pysznym placku prosto z pieca! Musisz spróbować!
liczba polubień: 388 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Kinga prezentuje trzy pomysły na szparagi – szparagi z burratą, krem ze szparagów i szybką zapiekankę. Który przepis wybierzesz?
liczba polubień: 123 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!