Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Dyniowe, puszyste i idealne na słodką przekąskę – pancakes Pawła zasmakują łasuchom w każdym wieku. Podaj je na ciepło z karmelizowanymi bananami!
liczba polubień: 240 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Dla fanów bezy i owoców Paweł przygotował pyszny, warstwowy tort. Dla takich słodkości zawsze znajdzie się okazja! Spróbujesz?
liczba polubień: 125 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 5:00 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Poznaj bibimbap – koreańską miskę rozmaitości, w której warzywa, ryż i sos tworzą niezapomniane połączenie smaków! Spróbuj!
liczba polubień: 631 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Tosty na słodko? Deser idealny! Wypróbuj połączenia pełnoziarnistego pieczywa z czekoladą i karmelizowanymi owocami.
liczba polubień: 131 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Szpinak i bataty to doskonałe połączenie, które świetnie sprawdzi się w tarcie. Koniecznie wypróbuj!
liczba polubień: 530 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Podsmażone warzywa w masie jajecznej, to sposób na prostą zapiekankę, która z pewnością zasmakuje całej rodzinie!
liczba polubień: 419 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Pieczone jabłka i cynamon to duet idealny, który tym razem Paweł połączył z kruchym ciastem. Sprawdź, jak smakuje ta delikatna tarta i zachwyć gości sposobem jej podania!
liczba polubień: 83 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 10 ten przepis nie jest wegetariański
Karmel i borówki? Świetne połączenie, które sprawdzi się, gdy mamy apetyt na unikalny deser. Smakuje jeszcze lepiej, niż wygląda!
liczba polubień: 61 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Planujesz imprezę w azjatyckim stylu? Jako przekąskę podaj gościom świeże i chrupiące warzywa w tempurze – z sosami z przepisu Darii smakują doskonale!
liczba polubień: 283 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Klasyczne ciasto inspirowane kuchnią Ameryki w Twojej kuchni! Przygotuj pomarańczowe ciasto bostońskie wg przepisu naszego cukiernika!
liczba polubień: 100 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Okrasa podpowiada, jak wykorzystać fioletową marchew i skorzonerę. Przygotujcie razem kolorową tartę! Nie tylko ładnie wygląda, ale i pysznie smakuje!
liczba polubień: 151 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Tarta idealna na wiosenne obiady. Botwinka świetnie sprawdzi się w nadzieniu tarty. Sprawdź, jak ją zrobić!
liczba polubień: 150 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Esencjonalny bulion, świeże warzywa i makaron to składniki, które warto ze sobą połączyć, by stworzyć ramen według przepisu Darii! Rusz w podróż przez japońskie smaki!
liczba polubień: 468 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 5 ten przepis nie jest wegetariański
Ten hiszpański omlet z ziemniakami i warzywami podasz na ciepło jako szybki obiad lub na zimno – jako przekąskę! Sprawdź, która wersja smakuje najlepiej!
liczba polubień: 645 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!