Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Są puszyste, słodkie i tak smaczne, że chce się je jeść… na okrągło! Wypróbuj przepis Pawła na gofry w stylu amerykańskim z syropem klonowym i malinami!
liczba polubień: 298 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Szukasz oryginalnego pomysłu na obiad z fasolką szparagową? Wypróbuj przepis Karola na kruchą letnią tartę z sezonowymi warzywami i boczkiem!
liczba polubień: 203 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:20 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Biszkoptowe ciasto z pomarańczową galaretką i polewą czekoladową – musisz je przygotować i poznać ten orzeźwiający smak!
liczba polubień: 69 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Rainbow cake to tęczowy tort na wyjątkowe okazje. Wygląda spektakularnie! Przepis Pawła będzie doskonały na specjalną okazję!
liczba polubień: 87 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Klasyka letnich ciast – lekki biszkopt, masa śmietanowa, maliny i owocowa galaretka! Sięgnij po sprawdzony przepis Pawła Małeckiego!
liczba polubień: 94 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Wytrawne bubble waffles to świetny pomysł na lunch lub niecodzienne śniadanie! Jajko, świeże warzywa i oliwki zawinięte w gofrowy rożek to połączenie, które pokochasz!
liczba polubień: 95 poziom trudności: średni liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Lubisz gofry na słodko? Wypróbuj więc przepis na bubble waffles z lodami, owocami i czekoladą! Polubią je nie tylko najmłodsi!
liczba polubień: 75 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Domowy budyń waniliowy z kruchymi herbatnikami i warstwą tartych jabłek – deser jak z babcinego podwieczorku w wykonaniu Kingi Paruzel!
liczba polubień: 111 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Klasyka w stylu gruzińskim, czyli ciasto drożdżowe, biały ser, jajko i sos z pieczonej papryki połączone w tradycyjnym chaczapuri: pysznym placku prosto z pieca! Musisz spróbować!
liczba polubień: 389 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Kinga prezentuje trzy pomysły na szparagi – szparagi z burratą, krem ze szparagów i szybką zapiekankę. Który przepis wybierzesz?
liczba polubień: 123 ten przepis jest wegetariański
Sycąca, smaczna, pełna warzywnych i mięsnych smaków – zapiekanka farmerska Karola zaspokoi Twój apetyt na pełnowartościowe, proste danie dla całej rodziny!
liczba polubień: 402 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:40 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Na ważne okazje i bez okazji! Tort „Pavlova” wypełniony kremem i owocami! Koniecznie wypróbuj przepis Pawła Małeckiego!
liczba polubień: 203 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:30 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Lekki deser na cieplejsze dni! Lekkie ciasto filo wypełnione kremem, dżemem i sezonowymi owocami! Pokochasz ten smak!
liczba polubień: 139 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Dla fanów kanapek na słodko – krem à la marshmallows! Najlepiej smakuje na tostach razem z kremem czekoladowym i bananami!
liczba polubień: 65 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański