Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Przygotujesz je w ekspresowym tempie dzięki przepisowi Kingi! Wybierz ulubione dodatki i częstuj znajomych – będzie pysznie i bezglutenowo!
liczba polubień: 224 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Słodko nadziewane rogaliki według przepisu Pawła zachwycają delikatnością ciasta, aromatem nadzienia z maku i marcepanu oraz chrupką, orzechową posypką!
liczba polubień: 143 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 3:30 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Sezonowa dynia smakuje świetnie, gdy upieczemy ją na słodko – na przykład w formie szybkiego ciasta z mąki razowej z dodatkiem cynamonu!
liczba polubień: 182 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Strasznie smaczny, bo z czekoladą! Przygotuj halloweenowy torcik Pawła i spróbuj połączenia orzechowego brownie z aksamitnym, jabłkowo-marchwiowym musem!
liczba polubień: 100 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Kwadrans akademicki – tyle czasu wystarczy, by przygotować prostą i szybką warstwową sałatkę studencką w słoiku! Który wariant wypróbujecie jako pierwszy?
liczba polubień: 268 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 ten przepis nie jest wegetariański
Jabłka nadają mu wilgotności, a dzięki orzechom wspaniale chrupie! Chlebek jabłkowo-cynamonowy według przepisu Pawła wypełni Twoją kuchnię zapachami jesieni. Skusisz się?
liczba polubień: 242 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Lekko wilgotne, bardzo słodkie i pełne orzechów – jasne, że to blondie! Upiecz jasną wersję znanego wszystkim brownie dzięki prostemu przepisowi Pawła!
liczba polubień: 97 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Zaskakują serowo-pomidorowym nadzieniem i chrupką panierką – mowa o arancini, kuleczkach z ryżu arborio, które łatwo odtworzysz we własnej kuchni dzięki przepisowi Darii!
liczba polubień: 371 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Pieczone warzywa i własnoręcznie robiony makaron Karol połączył w tradycyjnej zupie pomidorowej! Smakuje tak dobrze jak u babci!
liczba polubień: 593 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Jesienny smak zamknięty w półkruchym cieście, czyli tradycyjne pieczone pierogi z kurkami. Przygotuj je z przepisem Karola, by poznać zalety sezonowej kuchni!
liczba polubień: 265 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:25 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Jesienne wieczory to więcej czasu na słodkie pieczenie! Wykorzystaj przepis Pawła na kruche ciasteczka w kształcie liści i zaproś do kuchni najmłodszych!
liczba polubień: 77 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Jak Francja, to sery – które tym razem trafią do wyśmienitego sosu Darii. W połączeniu z pomidorami, łososiem i makaronem naleśnikowym stworzą oryginalne i szybkie danie!
liczba polubień: 244 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Puszyste ciasto, śmietankowy krem i… kształt jednorożca! Muffinki według przepisu Pawła przypadną do gustu każdej małej księżniczce, która kocha słodkości.
liczba polubień: 109 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Lubisz cukinię i naleśniki? Koniecznie wypróbuj więc przepis Darii na plastry tego pysznego warzywa smażone w naleśnikowym cieście!
liczba polubień: 574 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 9 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!