Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Wyrazisty, lekko słodki smak wegańskiego pasztetu z białej fasoli uzyskasz, sięgając po składniki z przepisu Kingi – żurawiny i gruszkę! Spróbuj!
liczba polubień: 425 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:10 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Są wegańskie, imbirowe i przypominają renifery! Ciasteczka Kingi na pewno zasmakują wszystkim, nie tylko najmłodszym fanom mikołajkowych słodkości!
liczba polubień: 111 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Jedna z najpopularniejszych przekąsek inspirowanych kuchnią Włoch w wersji bez glutenu! Sięgnij po przepis Kingi i przygotuj ekspresową focaccię dla niezapowiedzianych gości!
liczba polubień: 220 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 12 ten przepis nie jest wegetariański
Masło kasztanowe z dodatkiem orzechów i daktyli to moc jesiennych smaków zamknięta w słoiczku! Sprawdzi się na kanapkach, w tartach i jako nadzienie do naleśników!
liczba polubień: 76 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Przygotujesz je w ekspresowym tempie dzięki przepisowi Kingi! Wybierz ulubione dodatki i częstuj znajomych – będzie pysznie i bezglutenowo!
liczba polubień: 224 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Trochę egzotyki w jesienny dzień? Zasmakujesz w niej, sięgając po przepis Kingi na ryż na mleczku kokosowym z dodatkiem soczystego mango!
liczba polubień: 409 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:35 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Sezonowa dynia smakuje świetnie, gdy upieczemy ją na słodko – na przykład w formie szybkiego ciasta z mąki razowej z dodatkiem cynamonu!
liczba polubień: 182 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Jak Węgry, to gulasz – rozgrzewający, warzywny, wegański! W połączeniu z chrupiącym plackiem ziemniaczanym smakuje naprawdę świetnie!
liczba polubień: 450 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Kluseczki w włoskim stylu – kuzynki polskich kopytek – dzięki przepisowi Kingi rumienią się od buraka! Spróbuj, jak smakuje buraczane gnocchi z dodatkiem rukoli i orzeszków pinii!
liczba polubień: 316 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Roślinne i idealne na śniadanie lub przekąskę! Ciasteczka marchewkowe wg przepisu Kingi zachwycą Cię kremowym nadzieniem.
liczba polubień: 324 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Wegańskie, domowe, idealne na długą przerwę! Drożdżówki ze śliwkami wg przepisu Kingi świetnie się nadają jako drugie śniadanie lub słodka przekąska.
liczba polubień: 188 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański
Jeden z popularniejszych przepisów na makaron inspirowanych kuchnią Włoch, w lekkiej, bezmięsnej wersji! Sprawdź, jak Kinga dobiera i łączy składniki wegańskiej carbonary!
liczba polubień: 546 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Owoce i warzywa świetnie do siebie pasują w sałatkach, zwłaszcza tak dopracowanych w smaku, jak sałatka z brokułu i winogron, którą przygotujecie dzięki przepisowi Kingi!
liczba polubień: 413 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 3 ten przepis jest wegetariański
Dynia i cynamon w deserowej odsłonie? Dzięki przepisowi Kingi na wegańskie gofry dyniowe jesienny sezon w kuchni zaczniesz w słodkim stylu!
liczba polubień: 161 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański