Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Dania główne
Ekspresowa wariacja na temat bigosu według pomysłu Tomka Strzelczyka, gościa Karola Okrasy. Wypróbuj przepis i rozsmakuj się w tym szybkim daniu!
liczba polubień: 24 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Wegańska odsłona dobrze znanego dania! Przygotuj pyszną fasolkę po bretońsku, doprawioną aromatycznymi przyprawami. Świetna alternatywa wobec klasyki!
liczba polubień: 132 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 13:10 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Co znane, warto zmieniać, więc zamiast fasolki po bretońsku Karol proponuje ciecierzycę po bretońsku! Z dodatkiem chrupiących warzyw, pachnącej kiełbasy i boczku. Koniecznie pozwól sobie na ten genialnie smaczny eksperyment!
liczba polubień: 40 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Kociołek pełen sycących rozmaitości, czyli pieczonki, to regionalna potrawa popularna na Śląsku i w okolicach Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Świetna alternatywa dla dań z grilla, idealna, gdy planujesz gotowanie na świeżym powietrzu!
liczba polubień: 64 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Z najlepszego mięsa wołowego powstaje najlepszy gulasz! Niech kuchnia wypełni się aromatem tego sycącego dania, które z pewnością trafi na Twoją listę ulubionych.
liczba polubień: 102 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Dwa sposoby na bigos, a każdy z nich ekspresowy! Sprawdź, jak z tym klasycznym daniem kuchni polskiej radzą sobie Karol i jego gość, a później… wypróbuj przepisy i wybierz swój ulubiony.
liczba polubień: 82 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bigos bez mięsa? To dopiero rewolucja! Ale warta zaproszenia na świąteczny stół! Spróbujcie i przekonajcie się, że wszystkim będzie smakować!
liczba polubień: 153 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Wypróbuj przepis na ekspresowy bigos z młodej kapusty! To doskonały pomysł na rodzinny obiad.
liczba polubień: 135 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Szukasz pomysłu na lekki bigos? Wypróbuj przepis Darii na bigos z dodatkiem imbiru, curry i suszonych owoców.
liczba polubień: 153 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Delikatne mięso jagnięce z warzywami i bukietem przypraw, do tego domowe kopytka i… wyśmienity obiad gotowy!
liczba polubień: 96 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Poznaj przepis na aromatyczny gulasz z żołądków!
liczba polubień: 31 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Spróbuj bigosu z suszonymi owocami, grzybami i boczkiem! Podany z piersią gęsi smakuje wyśmienicie!
liczba polubień: 47 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Odchudzony bigos w wersji wegańskiej z tofu i aromatycznymi przyprawami – poznaj przepis Darii!
liczba polubień: 254 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Aromatyczny gulasz z sarny i kluski śląskie to klasyka w najlepszym wydaniu według Karola Okrasy!
liczba polubień: 94 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!