Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Znasz przepis na tartę Tatin? Tym razem Kinga przygotowała ją w wersji wytrawnej – z szalotkami i serem pleśniowym. Spróbuj tego połączenia!
liczba polubień: 26 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Lekkie i puszyste kluski francuskie w połączeniu z aromatycznym sosem szpinakowym to przepyszny pomysł na obiad dla całej rodziny.
liczba polubień: 174 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Zupełnie inna odsłona gofrów. Tym razem Kinga przygotowała je na słono, z pysznym serem Carré de l'Est, wędzonym boczkiem i smażonymi pieczarkami. Koniecznie wypróbuj ten wyjątkowy przepis!
liczba polubień: 54 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Pieczony naleśnik w wersji na słono: idealny na śniadanie, lunch czy kolację. Świetne połączenie delikatnego, miękkiego w środku sera carré de l'est z puszystą strukturą ciasta.
liczba polubień: 85 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Szukasz przepisu na dobry stek, który przygotujesz w szybki i łatwy sposób? To właśnie ten przepis! Wypróbuj go w swojej kuchni i koniecznie dodaj do ulubionych!
liczba polubień: 52 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Na raz, na mniejszy głód, na wspólne kibicowanie – tortille wg przepisu Karola podane razem z dwoma rodzajami pysznej salsy sprawdzą się świetnie w roli meczowych przekąsek. Spróbuj!
liczba polubień: 113 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
liczba polubień: 32 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:20 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Upiecz go i zaproś gości na smaczne odrywanie! Ten puszysty chlebek drożdżowy wypełniony serowym farszem, ziołami i chrupiącymi gruszkami zasmakuje każdemu, kto sięgnie po kawałek.
liczba polubień: 119 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:40 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański
Połączenie smaków, które zaskakuje i zachwyca! Minitarty ze śliwkami, figami i sekretnym składnikiem – doskonałym serem pleśniowym – to przepis Pawła na wykwintną francuską przekąskę!
liczba polubień: 69 poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Okrasa podpowiada, jak wykorzystać fioletową marchew i skorzonerę. Przygotujcie razem kolorową tartę! Nie tylko ładnie wygląda, ale i pysznie smakuje!
liczba polubień: 151 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Przygotuj quiche z warzywami, kurczakiem i serem! To doskonały pomysł na obiad dla całej rodziny!
liczba polubień: 664 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Sięgnij po przepis Cyrila z Francji na doskonałe piersi kaczki z farszem pieczarkowo-serowym.
liczba polubień: 122 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Słodkie winogrona podane w towarzystwie mieszanki sałat oraz sera pleśniowego. Wszystko polane lekkim sosem winegret.
liczba polubień: 315 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Lubisz łączyć smaki w nieoczywisty sposób? Przygotuj papilotki z łososiem i delektuj się wyrafinowanym daniem.
liczba polubień: 256 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański