Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Delikatne mięsne steki skąpane w aromatycznym sosie z dodatkiem whisky i wina. Idealne na wykwintny obiad.
liczba polubień: 590 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pachnące, złociste ciasto z dodatkiem powideł i suszonych śliwek. Wygląda naprawdę imponująca, a smakuje doskonale!
liczba polubień: 137 poziom trudności: trudny czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański
Własnoręczne przygotowywanie pierogów daje wiele satysfakcji. Z tym przepisem jest to wyjątkowo łatwe!
liczba polubień: 208 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Kiedy kawałki kurczaka zanurzą się w kremowy purée z ziemniaków i kukurydzy, to wiadomo, że będzie pysznie.
liczba polubień: 754 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:50 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Potrawa, która czerpie z tradycji kuchni indyjskiej. Pełne przypraw i aromatów danie do przygotowania w kilka chwil!
liczba polubień: 250 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Takiej panierki pewnie jeszcze nie miałeś okazji spróbować, ale nic straconego. Przygotuj schabowego w panierce z miodem, musztardą i makiem!
liczba polubień: 123 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Niezwykle proste w przygotowaniu, smaczne danie, doskonałe na lekki obiad lub kolację. Warto go spróbować!
liczba polubień: 144 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Smak i aromat pieczonej gęsi, południowych cytrusów i świeżych ziół z pewnością zachwyci Twoich gości!
liczba polubień: 88 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Gęsina – dawniej powszechna na polskim stole, dziś nieco zapomniana. W Kuchni Lidla odkrywamy ją na nowo!
liczba polubień: 85 poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Prawdziwa domowa pieczeń przygotowana z użyciem tradycyjnych polskich składników – jej smak Cię zaskoczy.
liczba polubień: 171 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Lekkie, świeże, szybkie – takie są dania kuchni śródziemnomorskiej. Właśnie z niej pochodzi nasz przepis na łososia.
liczba polubień: 335 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wystarczą dwa dorodne bakłażany i trochę mięsa, by na Twój stół wpłynęły pyszne, faszerowane łódeczki.
liczba polubień: 621 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Spróbuj przygotować lasagne w nowej odsłonie - z wykorzystaniem mozzareli i aromatycznych suszonych pomidorów.
liczba polubień: 468 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Kiedy znudzą Ci się schabowe, przygotuj potrawę, którą na południu Europy nazywają picatta. Jej smak mile Cię zaskoczy.
liczba polubień: 186 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!