
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Filety oprószamy solą, pieprzem, nacieramy oliwą, skrapiamy sokiem z cytryny. Płatki migdałowe podprażamy na suchej patelni i przekładamy do miseczki.
Masło roztapiamy na patelni, dodajemy czosnek pokrojony w plastry, podsmażamy. Dodajemy umyty szpinak i chwilę dusimy. Na drugiej patelni smażymy dorsza z obu stron po ok. 2 minuty.
Rybę podajemy na szpinaku, posypaną płatkami migdałowymi.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Calzone
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Corn dog
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Spaghetti carbonara
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)