
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Filety oprószamy solą, pieprzem, nacieramy oliwą, skrapiamy sokiem z cytryny. Płatki migdałowe podprażamy na suchej patelni i przekładamy do miseczki.
Masło roztapiamy na patelni, dodajemy czosnek pokrojony w plastry, podsmażamy. Dodajemy umyty szpinak i chwilę dusimy. Na drugiej patelni smażymy dorsza z obu stron po ok. 2 minuty.
Rybę podajemy na szpinaku, posypaną płatkami migdałowymi.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makowiec japoński
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Kutia
- Burek ze szpinakiem
- Pieczona ryba po grecku
- Klasyczna sałatka grecka
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Sałatka gyros
- Piernik świąteczny
- Jajka na miękko
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Boczek pieczony
- Świąteczne pierniczki
- Śledź w oleju
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)