
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Filety myjemy, osuszamy ręcznikiem, oprószamy z dwóch stron solą i pieprzem. Skrapiamy sokiem wyciśniętym z cytryny.
Rozmaryn układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Na rozmarynie kładziemy filety, a na nich po parę plasterków chorizo. Pieczemy ok. 8-12 minut.
Ryby i owoce morza z tym znakiem pochodzą ze zrównoważonych połowów z certyfikatem MSC. www.msc.org/pl
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Łazanki
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pistacjowy sernik baskijski
- Boczek pieczony
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Makówki śląskie
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Ciasto marchewkowe
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Krokiety z mięsem
- Burek ze szpinakiem
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ryba z piekarnika
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Guacamole
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)