Pomidorowy pstrąg z imbirem
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Skórę umytych i osuszonych pstrągów nacinamy w poprzek w 2-3 miejscach z każdej strony.

Pozostałe składniki, z wyjątkiem kolendry, miksujemy na jednolitą pastę, którą nacieramy ryby. Odstawiamy do lodówki na 30 minut.

Ryby grillujemy po kilka minut z każdej strony, następnie przekładamy na talerze i posypujemy odrobiną drobno posiekanej kolendry.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    694 dni temu
    Uklad Karol Okrasa Karol Okrasa

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    1258 dni temu
    Świetnie, że znalazłeś swój ulubiony przepis na pstrąga! :)

    odpowiedz

  • Gość Gość
    1259 dni temu
    Mój ulubiony sposób na pstrąga, pasta przepyszna! :)

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram