
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Skórę wypatroszonych, umytych i osuszonych pstrągów nacinamy w poprzek w 2-3 miejscach z każdej strony.
Pozostałe składniki, z wyjątkiem kolendry, miksujemy na jednolitą pastę, którą nacieramy ryby. Odstawiamy do lodówki na 30 minut.
Ryby grillujemy po kilka minut z każdej strony, następnie przekładamy na talerze i posypujemy odrobiną drobno posiekanej kolendry.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Calzone
- Pieczone bataty z piekarnika
- Kofta z wołowiną i kaszą orkiszową
- Prawdziwe souvlaki po grecku
- Makaron w sosie śmietankowym
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Tagliatelle z kurczakiem
- Krem z dyni
- Roladki z kurczaka ze szpinakiem
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Dżem brzoskwiniowy z wanilią i cynamonem
- Szare kluski
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Zupa krem z cukinii z grzankami
- Musaka grecka
- Mac and cheese na dwa sposoby
- Chaczapuri z serem i sosem adżika
- Cannelloni z mięsem mielonym - przepis
- Ramen
- Risotto z kurkami — przepis nie tylko na lato
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
3097 dni temu
Uklad Karol Okrasa Karol Okrasa
odpowiedz
3661 dni temu
Świetnie, że znalazłeś swój ulubiony przepis na pstrąga! :)
odpowiedz
3662 dni temu
Mój ulubiony sposób na pstrąga, pasta przepyszna! :)
odpowiedz