Pomidorowy pstrąg z imbirem

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Skórę wypatroszonych, umytych i osuszonych pstrągów nacinamy w poprzek w 2-3 miejscach z każdej strony.

Pozostałe składniki, z wyjątkiem kolendry, miksujemy na jednolitą pastę, którą nacieramy ryby. Odstawiamy do lodówki na 30 minut.

Ryby grillujemy po kilka minut z każdej strony, następnie przekładamy na talerze i posypujemy odrobiną drobno posiekanej kolendry.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Dodaj swój komentarz
Avatar
  • Gość Gość
    3097 dni temu
    Uklad Karol Okrasa Karol Okrasa

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    3661 dni temu
    Świetnie, że znalazłeś swój ulubiony przepis na pstrąga! :)

    odpowiedz

  • Gość Gość
    3662 dni temu
    Mój ulubiony sposób na pstrąga, pasta przepyszna! :)

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

Wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!