Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Skórę wypatroszonych, umytych i osuszonych pstrągów nacinamy w poprzek w 2-3 miejscach z każdej strony.
Pozostałe składniki, z wyjątkiem kolendry, miksujemy na jednolitą pastę, którą nacieramy ryby. Odstawiamy do lodówki na 30 minut.
Ryby grillujemy po kilka minut z każdej strony, następnie przekładamy na talerze i posypujemy odrobiną drobno posiekanej kolendry.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Klasyczna sałatka grecka
- Makowiec japoński
- Ryba po japońsku
- Świąteczne pierniczki
- Pieczona ryba po grecku
- Guacamole
- Krokiety z mięsem
- Zupa grzybowa z makaronem
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Jajka na miękko
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Śledzie po kaszubsku
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Przekąski sylwestrowe
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Nuggetsy z kurczaka
- Uszka z grzybami
- Makówki śląskie
- Boczek pieczony
- Golonka pieczona po bawarsku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (3)
3206 dni temu
Uklad Karol Okrasa Karol Okrasa
Odpowiedz
3770 dni temu
Świetnie, że znalazłeś swój ulubiony przepis na pstrąga! :)
Odpowiedz
3771 dni temu
Mój ulubiony sposób na pstrąga, pasta przepyszna! :)
Odpowiedz