Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Sycący jednogarnkowy makaron z kiełbasą i fasolą, który sprawdzi się jako posiłek w chłodny dzień. Koniecznie sprawdź, jak prosto i przyjemnie go przygotować.
liczba polubień: 20 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Pierogi z wyjątkowym nadzieniem z wołowiny i udek kurczaka z dodatkiem aromatycznych warzyw i przypraw. Pyszna alternatywa dla tradycyjnych pierogów w stylu kuchni polskiej.
liczba polubień: 82 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Surówka z kapusty i różnych sałat z dodatkiem kawałków pomarańczy z aromatycznym dressingiem i parmezanem. Świetnie połączenie, które odświeży każdy posiłek.
liczba polubień: 82 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Naprawdę szybki i przepyszny obiad z wykorzystaniem gotowych gnocchi. To wyjątkowe danie zapiekane z pysznym serowym sosem, szynką parmeńską i warzywami podbije niejedno podniebienie!
liczba polubień: 236 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wyjątkowa babka inspirowana kuchnią włoską, która potrzebuje wielu godzin, aby wyrosnąć, a następnie wystygnąć. Spróbuj przygotować ten niezwykle puszysty przysmak pełen bakalii!
liczba polubień: 36 poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:15 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Przepis inspirowany przedwojenną kuchnią w polskim stylu, w odrobinę unowocześnionej wersji Karola. Takich kotletów śledziowych jeszcze nie jedliście!
liczba polubień: 66 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Aromatyczny syrop piernikowy, który będzie świetnym dodatkiem do świątecznych kaw i deserów. Koniecznie sprawdź, jak szybko i prosto można go zrobić!
liczba polubień: 66 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Bigos w nowej odsłonie – pieczony, z dodatkiem udek i podudzi kurczaka. To pyszna alternatywa dla bigosu z boczkiem i kiełbasą – nie wymaga ciągłego mieszania, a nadal smakuje wyśmienicie!
liczba polubień: 52 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Lekko cytrusowa marynata świetnie podkreśli delikatny smak pieczarek. Przygotuj pieczarkowe przetwory, po które sięgniesz zawsze wtedy, kiedy będziesz potrzebować domowego dodatku do obiadu!
liczba polubień: 13 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Zielony majonez ze szczypiorkowym wiosennym aromatem – łatwy i szybki w przygotowaniu. Urozmaici niejedną kanapkę i niejedno danie!
liczba polubień: 9 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Wypróbuj przepis Karola Okrasy na majonez aromatyzowany sianem. Brzmi nieprawdopodobnie, ale zapewniamy – jest pysznie!
liczba polubień: 6 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański
Jak przygotować tradycyjny majonez? Podążaj za wskazówkami Karola Okrasy i zawsze miej w lodówce swój domowy majonez!
liczba polubień: 17 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Zachowaj smak kurek na cały rok! Przygotuj przetwór w zalewie z octu jabłkowego według przepisu Kingi!
liczba polubień: 7 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Poznaj przepis na marynowane w klasycznej zalewie octowej kurki. Świetne jako dodatek do dań!
liczba polubień: 6 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 10 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!