
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Przygotowujemy pikle
Cebulę kroimy w piórka, a czosnek w plasterki. Przekładamy do słoika. W rondelku zagotowujemy ocet, miód, sól oraz pieprz. Zalewamy składniki w słoiku tą mieszanką. Pozostawiamy do wystudzenia. Po tym czasie pikle są gotowe do spożycia.
KROK 2: Przygotowujemy grzanki
Chleb skrapiamy oliwą i tostujemy z obu stron na dobrze na rozgrzanej patelni.
Twaróg ścieramy na tarce i łączymy go z chrzanem. Doprawiamy solą i pieprzem. Nakładamy na pieczywo. Następnie kładziemy plastry wędzonego halibuta, na koniec dekorujemy piklowaną cebulą oraz posiekanym koperkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Spaghetti carbonara
- Makowiec japoński
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Zupa grzybowa z makaronem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Piernik świąteczny
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Jajka na miękko
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Nuggetsy z kurczaka
- Kutia
- Ciasto marchewkowe
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Świąteczne pierniczki
- Burek ze szpinakiem
- Ryba po japońsku
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Uszka z grzybami
- Pieczona ryba po grecku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)