Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Przygotowujemy pikle
Cebulę kroimy w piórka, a czosnek w plasterki. Przekładamy do słoika. W rondelku zagotowujemy ocet, miód, sól oraz pieprz. Zalewamy składniki w słoiku tą mieszanką. Pozostawiamy do wystudzenia. Po tym czasie pikle są gotowe do spożycia.
KROK 2: Przygotowujemy grzanki
Chleb skrapiamy oliwą i tostujemy z obu stron na dobrze na rozgrzanej patelni.
Twaróg ścieramy na tarce i łączymy go z chrzanem. Doprawiamy solą i pieprzem. Nakładamy na pieczywo. Następnie kładziemy plastry wędzonego halibuta, na koniec dekorujemy piklowaną cebulą oraz posiekanym koperkiem.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka ciabattella
Smakowita przekąska, którą zrobisz w kilka minut. Świeże pieczywo, mozzarella, pomidory, bazylia i oliwa to esencja Włoch.
Kanapka viva camembert
Pszenna bułka z chrupiącą skórką, francuski ser i słodka żurawina – prosty sposób na kanapkę o oryginalnym smaku!
Kanapka paryżanka
Delikatny rogalik, twaróg, odrobina konfitury i listki mięty – pyszny pomysł na francuskie śniadanie w pięć minut!
Kanapka ciao ciabatta
Delikatny chleb pszenny, na którym ułożono włoskie przysmaki. Świetny pomysł na pyszne śniadanie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ryba po japońsku
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Sernik piernikowy
- Zupa grzybowa z makaronem
- Wegańska ryba po grecku
- Sernik krakowski
- Pieczona ryba po grecku
- Świąteczne pierniczki
- Przekąski sylwestrowe
- Domek z piernika
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Kapusta z grochem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)