Grzanki z wędzonym na zimno halibutem

Kinga Paruzel


Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

KROK 1: Przygotowujemy pikle

Cebulę kroimy w piórka, a czosnek w plasterki. Przekładamy do słoika. W rondelku zagotowujemy ocet, miód, sól oraz pieprz. Zalewamy składniki w słoiku tą mieszanką. Pozostawiamy do wystudzenia. Po tym czasie pikle są gotowe do spożycia.

KROK 2: Przygotowujemy grzanki

Chleb skrapiamy oliwą i tostujemy z obu stron na dobrze na rozgrzanej patelni.

Twaróg ścieramy na tarce i łączymy go z chrzanem. Doprawiamy solą i pieprzem. Nakładamy na pieczywo. Następnie kładziemy plastry wędzonego halibuta, na koniec dekorujemy piklowaną cebulą oraz posiekanym koperkiem. 

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Kanapka ciabattella

Smakowita przekąska, którą zrobisz w kilka minut. Świeże pieczywo, mozzarella, pomidory, bazylia i oliwa to esencja Włoch.

Kanapka ciabattella

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Kanapka viva camembert

Pszenna bułka z chrupiącą skórką, francuski ser i słodka żurawina – prosty sposób na kanapkę o oryginalnym smaku!

Kanapka viva camembert

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Kanapka paryżanka

Delikatny rogalik, twaróg, odrobina konfitury i listki mięty – pyszny pomysł na francuskie śniadanie w pięć minut!

Kanapka paryżanka

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 1 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Kanapka ciao ciabatta

Delikatny chleb pszenny, na którym ułożono włoskie przysmaki. Świetny pomysł na pyszne śniadanie!

Kanapka ciao ciabatta

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 1 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!