Sól - przepisy i pomysły (str. 70):
- [SELECT]
- trafność
- od najnowszych
- najwyżej oceniane
Pieczona gęś z jabłkami i czerwoną kapustą
Klasyka polskiej kuchni, czyli gęś faszerowana jabłkami w miodzie i świeżych ziołach! Upiecz ją i podaj na wyjątkową okazję z czerwoną kapustą o wyjątkowym smaku!

Sałatka z kuskusem, mango i awokado
Słoneczna sałatka z mango, awokado i kuskus z pysznym sosem na bazie suszonych pomidorów – łatwy i szybki przepis dla Ciebie!

Faszerowane papryki na Halloween
Sprawdź przepis Kingi na halloweenowe papryki wypełnione doskonałym farszem! Zobacz, jakie to łatwe!

Wegańskie hot dogi w domowych bułkach
Domowe bułeczki, prażona cebulka i sos musztardowy. Poznaj przepis na idealne wegańskie hot dogi według pomysłu Kingi Paruzel!

Domowe pastrami
Długo wędzone, domowe pastrami z mięsa wołowego nada charakter każdej kanapce! Przygotuj je samodzielnie według przepisu Karola i podaj w burgerze inspirowanym kuchnią Ameryki!

Donuty dyniowe
Dynia to cudowne warzywo! Wypróbuj pyszne donuty z dodatkiem purée z dyni!

Wegańska zupa pieczarkowa z czosnkiem
Poznaj przepis Kingi Paruzel na wegańską wersję zupy czosnkowo-pieczarkowej z wegańską śmietaną!

Tosty dyniowe
Szukasz pomysłów na słodkie śniadania? Kinga podpowiada, jak zrobić pyszne tosty dyniowe z nutką cynamonu. Musisz ich spróbować!

Jabłkowe tacos
Świetna propozycja słodkiej przekąski – jabłkowe tacos! Z własnoręcznie przygotowanymi tortillami i nadzieniem jabłkowym!

Kurki marynowane na 2 sposoby
Zachowaj smak kurek na cały rok! Przygotuj przetwory w zalewie octowej na dwa sposoby! Wypróbuj przepis Kingi!

Bezglutenowe pyzy ze śliwkami
W zależności od regionu Polski – pyzy lub pampuchy! Bezglutenowe, na mące gryczanej z pysznym sosem śliwkowym!

Gotowana kukurydza z sosem serowym
Gdy trwa sezon na świeżą kukurydzę, wykorzystaj przepis Kingi na gotowane kolby kukurydzy z gęstym sosem serowym!
