Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
Sałatka w bliskowschodnim stylu z kaszą jaglaną, warzywami i krewetkami świetnie sprawdzi się w roli imprezowej przekąski. Sprawdź, jak smakuje i prezentuje się na stole!
liczba polubień: 23 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Sylwestrowy quiche, czyli minitarty z farszem z kabanosów i sera, pokocha każdy, kto ceni sobie proste, ale wyjątkowo smaczne przekąski. Niech trafią na Twój stół w ten wyjątkowy czas!
liczba polubień: 19 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Chrupiące z zewnątrz, a w środku kryjące pyszny farsz z sera, kabanosów i suszonych pomidorów. Sylwestrowe sakiewki z ciasta francuskiego będą ozdobą każdego stołu!
liczba polubień: 32 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:55 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański
Kruche, owsiane ciasto, które upieczesz i pokruszysz na nieregularne kawałki, to świetna baza do eleganckich, sylwestrowych przekąsek. Sprawdź, jak smakują!
liczba polubień: 12 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:15 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Przywitaj nowy rok ze smakiem dzięki przepisowi Karola na przekąski sylwestrowe z ciasta francuskiego!
liczba polubień: 15 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:15 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański
Talerz pełen jajek faszerowanych pastą z awokado doskonale pasuje do sylwestrowego menu. Wykorzystaj przepis Darii i przygotuj imprezę ze smakiem!
liczba polubień: 27 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 3 ten przepis nie jest wegetariański
Śmietanowy sos z dodatkiem szpinaku i sera gorgonzola świetnie komponuje się ze schabem. Sprawdź, jak smakuje to doskonałe połączenie – wykorzystaj przepis Karola!
liczba polubień: 45 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Schab przygotowany w tak oryginalny sposób zachwyci wszystkich smakiem i sposobem podania. Wykorzystaj przepis Karola i poszerz swoje menu o to wyjątkowe danie!
liczba polubień: 24 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Sałatka z grillowanego bakłażana i boczniaków to wyjątkowe połączenie składników – smak warzyw i grzybów spotyka się tu ze słodyczą i delikatną ostrością dodatków. Podaj ją z twarożkiem, który podwędzisz na sianie we własnej kuchni!
liczba polubień: 9 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Grillowanie wydobywa z bakłażana pełnię smaku, dlatego warto przygotować go w ten sposób i dodać do sałatki. W połączeniu z boczniakami i dressingiem z koziego jogurtu będzie smakował wyśmienicie!
liczba polubień: 14 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:35 liczba porcji: 2 ten przepis jest wegetariański
Sałatka cezar w najbardziej klasycznej odsłonie! Sos na bazie surowych żółtek, z dodatkiem anchois i musztardy, a do tego grillowany kurczak i grzanki. Pycha!
liczba polubień: 34 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Klasyka w wydaniu Karola Okrasy – sałatka cezar z sosem skomponowanym na bazie majonezu. Musisz koniecznie spróbować tej wersji!
liczba polubień: 46 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański
Ziemniaczano-kabanosowe ruloniki ze szpinakiem po upieczeniu stają się tak chrupiące, że trudno się im oprzeć. Szybko znikną z sylwestrowego stołu, więc lepiej przygotuj ich dla gości nieco więcej – na zapas!
liczba polubień: 19 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Wykorzystaj ciasto francuskie, by przygotować klasyczną sylwestrową przekąskę: pieczone roladki z łososiem obtoczone w sezamie.
liczba polubień: 12 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:25 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!