Pyszna różnorodność
Tortilla ziemniaczana, talerz świeżych czy marynowanych w oliwie ryb i owoców morza, ostre kiełbaski takie jak chorizo i fuet, pasty z czarnych i zielonych oliwek, intensywne w smaku sery owcze. To wszystko hiszpańskie tapas! Zrób je sam – ze wszystkiego, co masz w domu i na mnóstwo różnych sposobów.
Doskonałe produkty
W tym tygodniu w Lidlu temperaturę podgrzewają nie tylko atrakcyjne ceny, ale przede wszystkim doskonałe produkty popularne w Hiszpanii i Portugalii. Spróbuj ich wszystkich! Smakują wyśmienicie bez dodatków, jeśli jednak chcesz poeksperymentować, skorzystaj z naszych przepisów.
Hiszpańskie rarytasy
Podstawą hiszpańskiej tortilli są jajka i ziemniaki – dodatki to już Twoja inwencja! Jeśli jednak szukasz sprawdzonego przepisu, przygotuj ten z kiełbaską fuet razem z naszymi hiszpańskimi gośćmi. Natomiast Karol na pewno zachwyci Cię swoim przepisem na gulasz z chorizo i ciecierzycą. Tylko kilka kroków dzieli Cię od kulinarnej podróży do Hiszpanii i Portugalii.
Komentarze (0)