Kuchnia polska - Desery - przepisy i pomysły (str. 2):

Kuchnia polska

Filtry

Trudność

Czas

Diety specjalne

  • Wegetariańskie
  • Wegańskie

Autor dania

Gotowe
Kategorie Filtry
Paweł Małecki

Karmelki miodowe

Przygotuj karmelki o wyjątkowym smaku! Z dodatkiem anyżu, tymianku i oczywiście dużej ilości miodu!

Karmelki miodowe

poziom trudności: średni czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 20 ten przepis jest wegetariański

Paweł Małecki

Chipsy z jabłek

Chipsy z jabłek to idealna przekąska na imprezę lub podczas oglądania filmu. Spróbuj koniecznie!

Chipsy z jabłek

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 2:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Sernik czekoladowo-bananowy

Pyszny czekoladowo-bananowy deser to inna wersja klasycznego sernika i słodka chwila zapomnienia.

Sernik czekoladowo-bananowy

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański

Karol Okrasa

Makówki śląskie

Słodkie i aromatyczne danie na bazie mielonego maku. Wyjątkowy przysmak goszczący nie tylko na śląskich stołach.

Makówki śląskie

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 12 ten przepis jest wegetariański

Karol Okrasa

Kutia

Tradycyjna potrawa przygotowywana z maku, pszenicy, chrupiących orzechów i bakalii, skąpana w słodkim miodzie.

Kutia

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 8 ten przepis jest wegetariański

« 1 2

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!