Przepis z:
Polecany trik:
Kinga Paruzel Jak zrobić zjadalny ogród z resztek warzyw i ziół?
Polecany artykuł:
Kulinarne SOS, czyli wszystko o winie w kuchni
wróć do Desery
Śląskie makówki z drobnymi zmianami, które wzbogacają smak i wnoszą ten znany z dzieciństwa przysmak na nowy poziom! Wypróbuj przepis Kingi i zaskocz wszystkich tym pysznym deserem podczas najbliższych świąt.
liczba polubień: 10 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Wyjątkowy, klasyczny deser, który od lat święci triumfy w polskich kawiarniach. Dowiedz się, jak prosto przygotować go w zaciszu domowej kuchni, i wypróbuj przepis Pawła!
liczba polubień: 20 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 liczba porcji: 5 ten przepis jest wegetariański
Poznaj przepis na puszyste pianki w czekoladzie – z mocnym espresso i aromatyczną wanilią!
liczba polubień: 155 poziom trudności: średni czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 30 ten przepis nie jest wegetariański
Zobacz, jak przygotować smakołyk, który na pewno pamiętasz z dzieciństwa! Blok czekoladowy w nieco innej wersji – z amarantusem i żurawinami!
liczba polubień: 163 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 3:00 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański
Pyszny czekoladowo-bananowy deser to inna wersja klasycznego sernika i słodka chwila zapomnienia.
liczba polubień: 183 poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 16 ten przepis jest wegetariański
Bądź na bieżąco z nowościami Kuchni Lidla!