Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Jedno jest pewne: jeśli chodzi o pieczenie, to Paweł Małecki jest prawdziwym maestro! Orzechowy placek z jabłkami oraz toscakaka z migdałami i dżemem borówkowym jego autorstwa to istne arcydzieła: pełna gama aromatów oraz symfonia smaków – aż się chce śpiewać z radości, lecz z pełnymi ustami nie wypada (a trzeba wspomnieć, że usta są pełne dopóty, dopóki z talerza nie zniknie ostatni okruszek, orzeszek lub migdał). Dlatego zamiast pochwalnych pieśni, niech przekona Was wszechobecne chrupanie i mlaskanie! Jest pysznie!
Toscakaka z migdałami i dżemem z borówek
Placek orzechowy z jabłkami
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Golonka pieczona po bawarsku
- Krokiety z mięsem
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Mini burgery
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Makowiec japoński
- Piernik świąteczny
- Uszka z grzybami
- Pieczona ryba po grecku
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Jajka na miękko
- Pierniki
- Śledź w oleju
- Zupa grzybowa z makaronem
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Domek z piernika
- Sernik pistacjowy
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe


Trwa ładowanie komentarzy