
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: GOTUJEMY I OBIERAMY JAJKA
Gotujemy jaja na twardo – wkładamy je do wrzącej wody i gotujemy przez 10 minut. Następnie schładzamy w zimnej wodzie, obieramy ze skorupek i przecinamy na pół.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ
Z jajek wyjmujemy żółtka i mieszamy je z czerwonym pesto z serii Deluxe, 35 g sera pecorino romano Deluxe oraz majonezem, aż powstanie gładka masa.
KROK 3: FASZERUJEMY I DEKORUJEMY JAJKA
Faszerujemy połówki jajek przygotowaną mieszanką. Dekorujemy je resztą pecorino romano Deluxe, plasterkami szynki parmeńskiej prosciutto di Parma Deluxe i posiekanym szczypiorkiem.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Corn dog
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Spaghetti carbonara
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kotlet pożarski – przepis
- Mus truskawkowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Deser z chia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)