Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: GOTUJEMY I OBIERAMY JAJKA
Gotujemy jaja na twardo – wkładamy je do wrzącej wody i gotujemy przez 10 minut. Następnie schładzamy w zimnej wodzie, obieramy ze skorupek i przecinamy na pół.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ
Z jajek wyjmujemy żółtka i mieszamy je z czerwonym pesto z serii Deluxe, 35 g sera pecorino romano Deluxe oraz majonezem, aż powstanie gładka masa.
KROK 3: FASZERUJEMY I DEKORUJEMY JAJKA
Faszerujemy połówki jajek przygotowaną mieszanką. Dekorujemy je resztą pecorino romano Deluxe, plasterkami szynki parmeńskiej prosciutto di Parma Deluxe i posiekanym szczypiorkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Krokiety z mięsem
- Sałatka gyros
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Mini burgery
- Kutia
- Śledzie po kaszubsku
- Makówki śląskie
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Zupa grzybowa z makaronem
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Ryba z piekarnika
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Burek ze szpinakiem
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)