Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: GOTUJEMY I OBIERAMY JAJKA
Gotujemy jaja na twardo – wkładamy je do wrzącej wody i gotujemy przez 10 minut. Następnie schładzamy w zimnej wodzie, obieramy ze skorupek i przecinamy na pół.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MASĘ
Z jajek wyjmujemy żółtka i mieszamy je z czerwonym pesto z serii Deluxe, 35 g sera pecorino romano Deluxe oraz majonezem, aż powstanie gładka masa.
KROK 3: FASZERUJEMY I DEKORUJEMY JAJKA
Faszerujemy połówki jajek przygotowaną mieszanką. Dekorujemy je resztą pecorino romano Deluxe, plasterkami szynki parmeńskiej prosciutto di Parma Deluxe i posiekanym szczypiorkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Krokiety z mięsem
 - Sałatka gyros
 - Barszcz czerwony z ziemniakami
 - Mini burgery
 - Kutia
 - Śledzie po kaszubsku
 - Makówki śląskie
 - Pulpety w sosie pomidorowym
 - Zupa grzybowa z makaronem
 - Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
 - Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
 - Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
 - Ryba z piekarnika
 - Golonka pieczona po bawarsku
 - Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
 - Burek ze szpinakiem
 - Najlepsza sałatka z tortellini
 - Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
 - Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
 - Bardzo puszysty sernik z wiaderka
 
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
				
				
				
				
				
				
				
				
    
Komentarze (0)